Stiri de ultima ora

Extrădarea din Madagascar. Dăncilă, despre aducerea lui Radu Mazăre: Justiţia şi-a făcut datoria. Am fost la curent cu tot procesul

Extrădarea din Madagascar. Dăncilă, despre aducerea lui Radu Mazăre: Justiţia şi-a făcut datoria. Am fost la curent cu tot procesul
Politic
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, privitor la extrădarea lui Radu Mazăre, că justiţia şi-a făcut prompt datoria, precizând că a fost la curent cu întreg procesul de aducere a fostului edil în ţară din Madagascar.

Dăncilă, despre aducerea lui Mazăre: Justiţia şi-a făcut datoria. Am fost la curent cu tot procesul

„Justiţia trebuie să îşi facă datoria. Şi-a făcut datoria chiar foarte prompt şi acest lucru trebuie să fie privit în mod egal indiferent de nume. Vorbim despre un gest de normalitate”, a afirmat Viorica Dăncilă, marţi la Frasin. Întrebată dacă, în opinia ei, statul de drept în România funcţionează, Viorica Dăncilă a răspuns: „Eu zic că da. Este vizibil că da. Eu nu aş lega statul de drept de o persoană. În România statul de drept funcţionează. În România trebuie să respectăm drepturile cetăţenilor în mod egal”.

Chestionată dacă a fost o coincidenţă momentul aducerii fostului primar al Constanţei în România, în preajma alegerilor europarlamentare, şeful Executivului a replicat: „Nu ştiu dacă e o coincidenţă sau nu. Pot să spun că am fost la curent cu tot procesul de aducere în ţară din Madagascar şi noi am procedat în mod corect. Nu vreau să leg această acţiune (aducerea lui Radu Mazăre în ţară – n.r.) de vot”.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus