Stiri de ultima ora

E oficial: Oana Mizil nu mai este deputat in Parlamentul Romaniei

E oficial: Oana Mizil nu mai este deputat in Parlamentul Romaniei
Politic
"Avand in vedere demisia din functia de deputat din 12 martie 2015, Camera Deputatilor constata incetarea mandatului de deputat al Oanei Niculescu Mizil", a precizat, in plen, presedintele Camerei, Valeriu Zgonea .

Oana Niculescu Mizil si-a depus, saptamana trecuta, la Parlament, demisia din calitatea de deputat, dupa ce a fost audiata la DNA .

"Tot ce vreau sa va anunt este ca astazi imi depun demisia din calitatea de deputat, pentru ca nu vreau sa fie un impediment in fata justitiei", a spus Oana Mizil, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a stat aproximativ patru ore.

Ea a mai afirmat ca este nevinovata.

"Sunt total nevinovata. Am calitatea de suspect. Nu am administrat niciun magazin, din contra, am consiliat. Pur si simplu ma consider nevinovata pentru ca imi place moda, nu am putut sa stau departe de moda. Este primul meu hobby. Nu am avut niciun castig", a adaugat ea.

Afirmatia a fost facuta de Oana Mizil in contextul in care procurorii o suspecteaza de operatiuni de comert incompatibile cu functia, in conditiile in care ar fi fost administrator de fapt al SC Fashion Brand Management si la patru magazine din Bucuresti.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus