Stiri de ultima ora

Dragnea, despre tentativa de revocare: Vor să preia cu japca Parlamentul. I-au spus lui Iordache că îl vor pune șef la PSD (VIDEO)

Dragnea, despre tentativa de revocare: Vor să preia cu japca Parlamentul. I-au spus lui Iordache că îl vor pune șef la PSD (VIDEO)
Politic
Liviu Dragnea acuză jocuri subterane făcute de Klaus Iohannis pentru a înlocuirea sa din fruntea Camerei Deputaților după ce miercuri opoziția a forțat revocarea acestuia.

"Nu e prima dată când au cerut revocarea nici nu au votat astăzi vedem încă o încercare eșuată de a prelua Guvernul. Tot cu japca vor să preia și Parlamentul, ăsta e stilul lui Iohanis, cum a luat cu japca și casele din Sibiu, vrea să preia și aceste instituții", a spus Liviu Dragnea în Parlament.

Liviu Dragnea a susținut că toată acțiunea împotriva sa a avut loc sub coordonarea președintelui Klaus Iohannis și chiar acesta ar fi vrut să îl atragă pe Iordache de partea sa promițându-i președinția PSD .

"Nu se întâmplă nimic fără corodonarea lui Klaus Iohannis , De câteva săptămâni bune, o parte dinte liberali și foști membri PSD se to lăudau că îl au în spate pe Klaus Iohanis care împinge lucrurile și încurajează să se mobilizeze pentru a dat jos Gvernul. Plus ce am auzit astăzi de la Florin Iordache nici eu nu știu dacă acel deptat a spus adevărul că i-a cerut domnului Iordache să vorbească la telefon. I s-a spus că dacă va face acest lucru îl vor pune președinte PSD ", a declarat Liviu Dragnea ", a declarat Liviu Dragnea .

Acesta a mai acuzat că în planul de revocare a sa a fost implicat și DNA prin chemarea deputatei Carmen Mihălcescu la audieri.

”Chiar azi-dimineață din plenul Camerei Deputaților doamna Carmen Mihălcescu a fost chemată urgent la DNA pentru că era unul dintre vicepreședinții PSD ai Camerei. La doi le făcuseră cereri de revocare ca să rămână doar domnul Pirtea care să conducă ședința. Au extras-o pe Carmen ca să conducă el (Pirtea – n. red.) ședința (…) E un plan făcut de Marian Neacșu cu Raluca Turcan, se lăudau de câteva zile amândoi, spuneau că este un plan de oscar”, a mai susținut Dragnea.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus