Stiri de ultima ora

Diane James, noul lider UKIP, denunţa, în 2013, "infracţiuni" atribuite românilor din Marea Britanie

Diane James, noul lider UKIP, denunţa, în 2013, infracţiuni atribuite românilor din Marea Britanie
Politic
Diane James, noul lider al formaţiunii radicale Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), exprima preocupare, la un moment dat, în legătură cu "infracţiunile" comise de imigranţi români şi este o admiratoare a preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

"Pe 1 ianuarie 2014, se vor deschide graniţele Marii Britanii pentru cetăţenii bulgari şi români. Nu vorbim doar despre presiuni asupra serviciilor de imigraţie, ci, trebuie să o spun, despre infracţiuni asociate românilor", declara Diane James în 2013, conform cotidianului The Guardian. Marea Britanie a eliminat la 1 ianuarie 2014 restricţiile pe piaţa muncii impuse cetăţenilor români şi bulgari.

Diane James este şi o admiratoare a lui Vladimir Putin. În 2014, ea declara, referindu-se la liderul de la Moscova: "Este un lider puternic. Pune pe primul loc Rusia şi are probleme cu modul în care UE a încurajat schimbarea Administraţiei din Ucraina, punându-se în pericol populaţia rusă din ţară".

Diane James a fost aleasă vineri liderul Partidului pentru Independenţa Marii Britanii (UKIP), pentru a-l înlocui pe Nigel Farage care a demisionat din fruntea formaţiunii naţionaliste şi eurosceptice după ce şi-a atins scopul ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană.
www.zf.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus