Stiri de ultima ora

Dăncilă, după ce a fost urmărită de protestatari la Cluj: Consider că violenţa este atributul oamenilor slabi

Dăncilă, după ce a fost urmărită de protestatari la Cluj: Consider că violenţa este atributul oamenilor slabi
Politic
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, referitor la protestele de la Cluj, că violenţa, jignirile arată că că manifestanţii nu au argumente, precizând că „violenţa este atributul oamenilor slabi”.

25 afişări

Dăncilă, după ce a fost urmărită de protestatari la Cluj: Consider că violenţa este atributul oamenilor slabi

„Violenţă, aceste lucruri urâte, jignirile, arată că de fapt nu au alte argumente. Eu consider că violenţa este atributul oamenilor slabi care nu au proiect, cum am văzut. Eu înţeleg, dacă sunt nemulţumiţi de ceva, pot să vorbească despre nemulţumirile lor, pot să aducă la atenţia opiniei publice orice lucru pe care îl consideră greşit. Dar ca să vii să jigneşti şi să ţipi, să arunci acest lucru cred că nu le-ar face onoare şi cred că ar trebui dânşii în primul rând să îşi revizuiască un pic comportamentul pentru că ceea ce fac acum este transmis probabil în mai multe televiziuni, avem Summit-ul de la Sibiu şi nu cred că este oportun nici acum şi nici pentru mai târziu”, a afirmat Viorica Dăncilă, joi, la Cluj-Napoca.

Reacţia şefului Executivului vine după ce jandarmii clujeni au intervenit blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o uşă laterală, iar peste 100 de protestatari au fugit în direcţia intrării respective.

Când au aflat că premierul a ajuns în spital pe o cale de acces laterală, protestatarii au fugit în direcţia acesteia, strigând „Demisia”, „Jos Guvernul”, „Noi nu vrem să conduşi de hoţi” şi „Ne e silă de Dăncilă”. Unul dintre protestatari a aruncat în direcţia premierului cu un sul de hârtie igienică. Jandarmii au intervenit şi au blocat accesul în curte. Viorica Dăncilă a fost aşteptată cu proteste şi în faţa Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde urma să participe la o întâlnire cu primarii şi consilierii PSD Cluj. Organizatorii au schimbat, însă, locaţia întâlnirii. De asemenea, Viorica Dăncilă a fost huiduită şi la intrarea la UMF Cluj-Napoca de câteva zeci de persoane care au scandat „Demisia". Protestatarii s-au aflat pe trotuarul din faţa UMF şi au scandat „Jandarmeria apără hoţia” sau „Jos Guvernul”.  
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus