Stiri de ultima ora

Dan Barna (USR): După alegeri, am primit telefoane inclusiv de la PSD

Dan Barna (USR): După alegeri, am primit telefoane inclusiv de la PSD
Politic
"După rezultatul din 26 mai, am început să primesc telefoane foarte feng shui de la personalităţi din ultimii 30 de ani din politică. "Au vrut să colaborăm, să ne ajute cu nişte primari, alte lucruri", a afirmat Dan Barna .

El a subliniat că USR are, însă, criterii de integritate clare.

"Avem filtre foarte clare, avem criterii de integritate care nu permit celor care au fost în conducerea altor partide, celor care au fost în alte partide decât după o perioadă de nişte ani, deci avem nişte criterii de integritate, bineînţeles, partea cu fără condamnări penale - sunt elemente fără de care nu discutăm", a adăugat preşedintele USR.

"Sunt două componente, necesitatea de a creşte, pentru că suntem partide mici (...), pe de altă parte este tentaţia multora de a se lipi de acest nou star, pentru că noi avem aparenţa unui nou star al politicii româneşti".

"Şi atunci vin foarte mulţi cu entuziasm şi mulţi, la o verificare simplă, rezultă că au fost doi ani la PRM, trei ani la nu ştiu unde. Avem filtre şi pentru candidaţii comuni pe care îi vom avea", a mai spus Dan Bârna. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus