Stiri de ultima ora

Dan Barna cere ANULAREA majorării pensiilor, după ce PNL a anunţat deficit record

Dan Barna cere ANULAREA majorării pensiilor, după ce PNL a anunţat deficit record
Politic
Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat marţi că deficitul bugetar la sfârşitul anului trecut a fost 4,6%, explicând că bugetul construit de PSD a fost nerealist, întrucât prognoza venituri mai mari decât cele colectate.

Liderul USR, Dan Barna, a spus că deficitul de 4,6% anunţat de ministru Finanţelor confirmă ceea ce specialiştii au anunţat deja de câteva săptămâni şi este necesar un bun management al bugetului. "Aşteptăm să vedem poziţia premierului, oscilantă, pe ceea ce priveşte majorarea pensiilor în toamnă", a spus Barna, precizând că impactul acestor măsuri pentru bugetul naţional este unul care începe să se vadă.

"Este cumva o confirmare a mesajului pe care Consiliul Fiscal l-a dat, că România va avea probleme foarte mari de păstrare a echilibrelor macroeconomice, este încă o confirmare a faptului că este necasară o responsabilitate în ceea ce priveşte managementul acestui buget", a spus, marţi, Dan Barna, legat de deficitul de 4,6% anunţat de ministrul Finanţelor.

"Aşteptăm să vedem poziţia premierului, oscilantă pe ceea ce priveşte majorarea pensiilor în toamnă. Există suma alocată, dar impactul acestor măsuri pentru bugetul naţional este unul care începe să se vadă", a mai afirmat Dan Barna.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus