Stiri de ultima ora

Daciana și Victor Ponta, împreună cu Dacian Cioloș, ar fi trebuit să aibă o întîlnire privată cu echipa unui consultant politic la iCEE.fest, dar pentru că presa a aflat informația, liderul PLUS nu ar mai fi participat (FOTO EXCLUSIV)

Daciana și Victor Ponta, împreună cu Dacian Cioloș, ar fi trebuit să aibă o întîlnire privată cu echipa unui consultant politic la iCEE.fest, dar pentru că presa a aflat informația, liderul PLUS nu ar mai fi participat (FOTO EXCLUSIV)
Politic
Daciana și Victor Ponta, împreună cu Dacian Cioloș, ar fi trebuit să aibă o întâlnire privată cu echipa unui consultant politic la iCEE.fest, dar liderul PLUS nu a mai venit / Replica lui Ponta: "Nu-i nimic, eu tot cu Cioloș votez!" (FOTO EXCLUSIV)

Un articol de: Echipa B1.ro - 14 Iun 2019, 15:20

EXCLUSIV ONLINE // Întâlnirea de la Bruxelles dintre Victor Ponta și Dan Barna , mediatizată în presa românească în urma apariției unei fotografii cu cei doi, nu a fost o simplă întâmplare. Deși aceștia au ținut să precizeze atunci că a fost vorba doar de o întâlnire protocolară, ce a ținut mai mult de discuții privind moțiunea de cenzură, lucrurile par a fi mult mai complexe.

Vineri, în cadrul iCEE.fest 2019, ar fi trebuit să aibă loc o nouă piesă din scena colaborării dintre "Pro-România" și "Alianța USR-PLUS". Astfel, Lucian Despoiu, care deține agenția de consultanță politică Majoritas, a organizat o întâlnire ferită de ochii presei, în zona VIP, între Daciana și Victor Ponta și liderul PLUS, Dacian Cioloș. La întâlnire trebuia să participe și Salim Ismail (co-fondatorul „Singularity University”), vedeta din acest an de la iCEE.fest .

Ceva s-a întâmplat, pentru că până la urmă se pare că nu au mai ajuns decât Daciana și Victor Ponta . Cei de aici au confirmat pentru echipa B1.ro că ar fi trebuit să ajungă și Dacian Cioloș. Ulterior, acesta a anunțat că întârzie 25 de minute și, până la urmă, nu a mai venit de loc. Cel mai probabil, pentru că informația a ajuns la presă Cioloș s-a răzgândit după ce informația a juns la presă.

Cei de aici au declarat pentru echipa B1.ro că atunci când a aflat că Cioloș nu mai vine, Ponta ar fi făcut haz de necaz: "nu-i nicio problemă, eu tot cu Cioloș votez", ar fi declarat acesta, spre amuzamentul celor prezenți.

DACIANA ȘI VICTOR PONTA, IEȘIND DIN ZONA VIP DE LA iCEE.FEST - FOTO EXCLUSIV B1.RO

Evenimentul iCEE.fest 2019: Upgrade 100 se desfășoară la București, pe 13 și 15 iunie, și reunește câteva dintre celee mai importante figuri din zona de inovație și tehnologie. Putem spune că festivalul a transformat capitala României, pentru două zile, în hubul global al Internetului.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus