Stiri de ultima ora

Corlăţean: Ce normalitate e cea în care voci neomarxiste din USR anunţă obligaţia avortului?

Corlăţean: Ce normalitate e cea în care voci neomarxiste din USR anunţă obligaţia avortului?
Politic
Senatorul PSD Titus Corlăţean a atacat în termeni duri, joi, în plenul Parlamentului, liderii Opoziţiei, denumindu-i, printre altele, „securişti" şi „oamenii binomului" şi anunţând că „voci neomarxiste din USR anunţă că se impune stabilirea obligaţia avortului pentru femei fără venit".

37 afişări

Corlăţean: Ce normalitate e cea în care voci neomarxiste din USR anunţă obligaţia avortului?

„Ce normalitate este cea în care voci importante neomarxiste din USR anunţă că se impune stabilirea obligaţia avortului pentru femei care nu au venit mediu pe economie sau că neomarxiştii vor prolifera, după preluarea guvernării, căsătoriile şi parteneriatele gay în România? Asta este România lucrului bine făcut! ", a declarat Titus Corlăţean. Parlamentarul i-a atacat în termeni duri pe cei din Opoziţie. „Chiar ne putem imagina o fotografie de familie care să reunească, într-o armonie desăvârşită, pe de o parte neomarxiştii, #rezist, USR, fii sau fiice sau nepoţi de generali securişti desconspiraţi de CNSAS. Mai spun o dată, ca să înţelegeţi, securişti deconspiraţi de CNSAS, aşa cum este cazul liderului de la USR Bucureşti, capitala României, sau consiliaţi de rezervişti cu mari stele pe umăr, profitori anteriori ai unor afaceri grase cu instituţiile statului, alături de Petrov şi echipa, pentru că, nu-i aşa, marile spirile se întâlnesc, cu un ax central fixat de urmaşii lui Brătianu, adoratori ai noilor securişti şi apărători ai abuzurilor comise de cei care au renunţat la statutul onorabil de ofiţer de informaţii pentru a deveni securişti, împreună cu vajnicii, curajoşii luptători ai doamnei Kovesi", a completat Corlăţean.

El i-a atacat şi pe cei din UDMR. ”Din fotografie nu vor să lipsească nici colegii din UDMR care-şi încarcă de fiecare dată bateriile, politice binenţeles, când cu unii, când cu alţii. Curat consecvenţi”, a completat Corlăţean „Nu veţi deveni niciodată o alternativă, voi, toţi cei care aţi apărat binomul securist SRI-DNA-Kovesi, care aţi legitimat abuzurile în justiţie", a conchis senatorul PSD.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus