Stiri de ultima ora

Codrin Ştefănescu: PSD vrea un miting uriaş la Romexpo, pe 21 mai, unde să participe 120.000 de persoane

Codrin Ştefănescu: PSD vrea un miting uriaş la Romexpo, pe 21 mai, unde să participe 120.000 de persoane
Politic
Social-democraţii ar vrea să organizaze un miting la Romexpo pe data de 21 mai, la care să participe 120.000 de persoane din judeţele din sudul ţării a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu, precizând că partidul va avea sigur un miting şi duminică la Târgovişte.

11 afişări

Codrin Ştefănescu: PSD ar vrea un miting uriaş la Romexpo, pe 21 mai, unde să participe 120.000 de persoane

„În principiu vom organiza un miting săptămâna viitoare. Nu e bătut în cuie. Vom decide mâine (miercuri - n.r.). Rămâne bătut în cuie cel de la Târgovişte de duminică. Maine decidem dacă facem mitingul de miercuri. Dacă îl facem, vor fi în jur de 120.000 de participanţi numai de aici din judeţele din sud la Romexpo”, a afirmat Codrin Ştefănescu, marţi, pentru MEDIAFAX. Acesta a precizat că, în cazul în care analizele de campanie ale partidului vor arăta că nu este oportună o manifestaţie la Bucureşti, atunci social-democraţii vor renunţa la idee. O decizie clară va fi luată şi anunţată miercuri, a adăugat Ştefănescu. „Varianta B, este foarte posibil ca mâine, făcând analizele noastre de campanie, să decidem că nu este oportun să ne mobilizăm atât de mulţi oameni la acest miting. Mâine (miercuri - n.r.) vom face o declaraţie în sensul ăsta. Toate judeţele din sud sunt pregătite pentru acest miting mare, care este singurul incert”, a conchis secretarul general al PSD.

PSD a avut mitinguri, săptămâna trecută, la Iaşi şi Galaţi. Manifestaţia de la Iaşi de joia trecută a avut loc cu ocazia Zilei Europei şi în aceeaşi zi cu Summitul liderilor UE de la Sibiu. La mitingul PSD de, sâmbătă, la Galaţi, a participat şi premierul Viorica Dăncilă.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus