Stiri de ultima ora

Codrin Ștefănescu dezvăluie: Viorica Dăncilă nu a fost de acord cu hotărârea din CEx de restructurare a Guvernului. După sărbători poate se hotărăște să pună în aplicare decizia noastră (VIDEO)

Codrin Ștefănescu dezvăluie: Viorica Dăncilă nu a fost de acord cu hotărârea din CEx de restructurare a Guvernului. După sărbători poate se hotărăște să pună în aplicare decizia noastră (VIDEO)
Politic
Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a dezvăluit miercuri, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că în ședința Comitetului Executiv (CEx) al PSD de săptămâna trecută s-a luat decizia restructurării guvernului prin Parlament, însă premierul Viorica Dăncilă s-a opus deciziei din CEx și și-a asumat faptul că președintele Klaus Iohannis va accepta propunerile de miniștri venite din partea sa.

Întrebat dacă relațiile dintre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea sunt bune, Ștefănescu a răspuns: ”Noi, în CEx, am decis să facem aceste schimbări de miniștri, prin restructurarea Guvernului, în Parlament, în condițiile următoare: noi avem două colege care și-au dat demisia pentru că nu e normal să faci campanie electorală fiind pe lista pentru europarlamentare și pe loc eligibil având funcția de ministru. Cele două colege și-au depus demisia. 

La domnul Tudorel Toader lucrurile au fost foarte clare. După doi ani de tărăgănări, am decis în CEx, în unanimitate, că trebuie să-l revocăm și să vină un om de partid care își asumă în fața partidului și a electoratului nostru modificările și schimbările pe care le-am promis oamenilor care ne votează. 

Doamna prim-ministru însă nu a fost de acord cu decizia CEx-ului să facem această restructurare prin Parlament, asumându-și că cele trei schimbări vor fi aprobate de către Klaus Iohannis și s-a înșelat asupra acestei chestiuni”. 

Social-democratul a avut și un mesaj pentru șefa Guvernului.  

”Prin urmare, noi o rugăm pe doamna prim-ministru, care e și președinte executiv al PSD, să înțeleagă că avem o decizie a Comitetului Executiv Național și după sărbători poate se hotărăște să pună în aplicare decizia noastră, a tuturor colegilor ei”, a mai declarat Codrin Ștefănescu. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus