Stiri de ultima ora

Cîțu: Avem 302 amendamente la buget, vom încerca să le susținem chiar dacă bugetul este supradimensionat

Cîțu: Avem 302 amendamente la buget, vom încerca să le susținem chiar dacă bugetul este supradimensionat
Politic
Senatorul PNL Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, că liberalii au 302 amendamente la bugetul de stat pe anul 2017, punctând că acestea vor fi susținute chiar dacă bugetul este supradimensionat.

"Am avut depuse 302 amendamente și trebuie să anunț că am avut succes în anumite comisii: la educație, 14 au fost avizate favorabil, la administrație — 129 de amendamente au fost avizate favorabil, la juridică — 6 amendamente și la drepturile omului — 4 amendamente. Intrăm optimiști în aceste discuții astăzi și mâine", a spus Cîțu, înainte de dezbaterile din Comisiile reunite de buget-finanțe ale Camerei Deputaților și Senatului.

El a precizat că liberalii vor susține și celelalte amendamente care nu au fost admise, între care și Centura Bucureștiului.

"Vom încerca să găsim fondurile necesare pentru aceste amendamente la buget, chiar dacă bugetul așa cum arată astăzi, este un buget supradimensionat. Sunt sigur că putem să găsim înțelegere", a arătat Cîțu.

. La ședință au loc dezbateri cu ordonatorii principali de credite în vederea elaborării rapoartelor asupra proiectul legii bugetului de stat și a proiectului legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus