Stiri de ultima ora

Cine e Bogdan Matei, ministrul care habar n-are cu cine a făcut bugetul. De la nota 2,75, la discutarea Codului lui Hammurabi (VIDEO)

Cine e Bogdan Matei, ministrul care habar n-are cu cine a   făcut   bugetul. De la nota 2,75, la discutarea Codului lui Hammurabi (VIDEO)
Politic
Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, a reușit iar să se facă de râs după ce, în dezbaterile pe buget din Parlament, a întrebat cine e Daniela Pescaru, deși aceasta este secretar de stat din 2014 și persoana alături de care, teoretic, a lucrat la respectivul buget.

Și scriem ”iar”, deoarece nu este prima dată când Matei stârnește hohote de râs... și sincere îngrijorări deopotrivă. 

Minstrul Tineretului şi Sportului a obţinut nota 2,75 la examenul de titularizare. Matei a fost fotbalist în liga a III-a și, la începutul anilor 2000, s-a înscris la Facultatea de Sport. A ajuns apoi profesor, dar a avut probleme serioase la titularizare. În 2006, la prima încercare, a luat doat 2,75. Apoi, anul viitor, a încercat din nou și a luat 5,25. Într-un final, abia în 2012 a reușit și el să obțină o notă de trecere.

Senator PSD, Bogdan Matei s-a făcut de râs încă de la începutul mandatului de parlamentar, când a crezut că aleșii urmează să voteze Codul lui Hammurabi, adică o serie de legi de acum 3.700 ani. 

”Ştiţi că există un pachet de legi al lui Hammurabi care nu a fost votat de Parlamentul anterior, ce veţi face când va veni proiectul de lege în Parlament?”, l-a întrebat la acea vreme un reporter Antena 1.

Matei nu și-a dat seama că-i este testată cultura generală și a răspuns: ”Aşa cum am spus, suntem la început. Daţi-ne răgaz să ne acomodăm, daţi-ne răgaz să studiem”.

Întrebat dacă știe câte examene se dau în sesiunea parlamentară, el a afirmat: ”Vom avea timp pentru orice studiu în parte”.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus