Stiri de ultima ora

Candidaţii PSD la europarlamentare. Comitetul Executiv validează lista şi ar putea discuta despre remaniere

Candidaţii PSD la europarlamentare. Comitetul Executiv validează lista şi ar putea discuta despre remaniere
Politic
Candidaţii PSD la europarlamentare. Comitetul Executiv validează lista şi ar putea discuta despre remaniere

Social-democraţii definitivează astăzi lista pentru europarlamentare, în şedinţa Comitetului Executiv. S-ar putea discuta şi despre remanierea Guvernului Dăncilă, chiar dacă premierul e plecat în Statele Unite.

Candidații PSD la europarlamentare

La şedinţă participă şi Liviu Dragnea. Va fi prima apariţie publică a liderului PSD după ce a lipsit din spaţiul public din cauza unor probleme de sănătate, iar activitatea la partid a fost oarecum blocată.

Această şedinţă trebuia să aibă loc la sfârşitul săptămânii trecute, însă Liviu Dragnea a fost în spital de două ori, acuzând dureri de spate din cauza unei hernii de disc.

Preşedintele PSD s-a întâlnit zilele trecute cu mai mulţi lideri ai partidului şi au discutat, în principal, despre lista pentru alegerile europarlamentare, listă care va fi definitivată în şedinţa CEx de astăzi. Încă se poartă discuţii pentru această listă. Au fost făcute câteva modificări, cert este că vor pleca nume importante din Executiv la Parlamentul European.

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene ar urma să deschidă această listă, iar în Parlamentul de la Bruxelles ar urma să şi Natalia Intotero, care ocupă portofoliul Românilor de pretutindeni.

Nu este singurul subiect care se va discuta în şedinţa de astăzi. Nu este exclus ca liderii din teritoriu care vor participa să propună şi subiectul care îl vizează pe Tudorel Toader. Există nemulţumiri în PSD că ministrul Justiţiei nu şi-a respectat angajamentele şi nu a venit cu nicio ordonanţă privind modificarea Legilor Justiţiei. În urmă cu două săptămâni, Liviu Dragnea spunea că acest subiect ar trebui tranşat rapid pentru că toţi liderii importanţi vor să ştie dacă Tudorel Toader îşi asumă sau nu ordonanţa care vizează modificările Legilor justiţiei.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus