Stiri de ultima ora

Călin Popescu Tăriceanu: "Viorica Dăncilă încearcă să evite venirea în Parlament și cumpără pe unii la bucată. Meleșcanu și-a primit arginții, a împușcat postul de președinte al Senatului"

Călin Popescu Tăriceanu: Viorica Dăncilă încearcă să evite venirea în Parlament și cumpără pe unii la bucată. Meleșcanu și-a primit arginții, a împușcat postul de președinte al Senatului
Politic
Călin Popescu Tăriceanu: "Viorica Dăncilă încearcă să evite venirea în Parlament și cumpără pe unii la bucată. Meleșcanu și-a primit arginții, a împușcat postul de președinte al Senatului"

Un articol de: B1.ro - 16 Sep 2019, 23:32

Călin Popescu Tăriceanu a acuzat luni seară PSD că încearcă tragă de timp și să cumpere parlamentari la bucată, acesta fiind motivul care ar explica teama premierului Dăncilă de a veni în Parlament. 

„Putem să discutăm tot ceea ce este în aceste zile vizibil acțiune PSD împotriva ALDE. Sigur că doamna Dăncilă ar trebui să își lămurească dacă acest Cabinet mai este legitim sau nu și ar fi trebuit să vină la votul în Parlament.

Deci ar trebui să vină, dar sigur se vede cu ochiul liber că încearcă să evite venirea în Parlament și cumpără pe unii la bucată. Cum s-a întâmplat la noi cu Meleșcanu, Gavrilescu, Cupă, Băișanu. Îi mituiește cu ceva, dl Meleșcanu și-a primit arginții, a împușcat postul de președinte al Senatului”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, luni, la Realitatea Tv.

ALDE a rămas fără grup şi în Camera Deputaţilor după ce nu mai puţin de cinci deputaţi, dintre cei 19 membri, şi-au depus demisiile din grupul parlamentar.

Teoretic, în acest moment, ALDE a rămas cu 14 membri în grupul din Camera Deputaților, în condițiile în care regulamentul impune o limită minimă de 10, dar doar nouă dintre cei rămași au fost aleși pe listele formațiunii. Acestea fiind spuse, partidul condus de Călin-Popescu Tăriceanu rămâne fără grup și în Camera Deputaților, după ce a pățit același lucru în Senat.

Deputaţii demisionari sunt Graţiera Gavrilescu, Alexandru Băişanu, Ion Cupă, Mihai Niţă şi Marian Cucşa. Dintre aceştia, doar Cuşca, preşedintele ALDE Timiş, nu a fost exclus încă din partid.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus