Stiri de ultima ora

Blaga: PDL a început la Cluj bătălia pentru schimbarea României.Ţinta, să câştigăm alegerile din 2016

Blaga: PDL a început la Cluj bătălia pentru schimbarea României.Ţinta, să câştigăm alegerile din 2016
Politic
"Pornim de la Cluj-Napoca bătălia penru schimbarea României. Ţinta noastră este să câştigăm alegerile generale din 2016. Adversarul nostru este de 23 de ani PSD, partid care a involuat. Nu aveţi încredere în Ponta, dar nici în Antonescu, PNL este la putere în administraţiile locale şi să recunoască acest lucru. Avem în faţă alegerile pentru Parlamentul European şi suntem cel mai puternic partid de dreapta şi avem cea mai puternică listă de candidaţi. Îl avem şi pe Cătălin Predoiu , care va câştiga Preşedinţia României", a spus Vasile Blaga la mitingul organizat de PDL la Cluj-Napoca.

Acesta a făcut apel la membrii PDL să se ferească de foştii membri ai partidului care au plecat la alte formaţiuni.

"Feriţi-vă de cântecele de sirenă ale unora şi altora care au mai fost în acest partid şi care au spus că după 26 mai ne vom pupa de mama focului. Dar, nu se va întâmpla nimic. Cum să trădez eu inima acestui partid? Aşa ceva nu se va întâmpla niciodată", a mai spus liderul PDL.

Pe scena amplasată în Piaţa Lucian Blaga din Cluj-Napoca au mai susţinut discursuri, între alţii, candidatul democrat-liberal la Preşedinţie, Cătălin Predoiu, primarul Aradului, Gheorghe Falcă , Gheorghe Flutur , Andreea Paul , Monica Macovei .

După discursurile liderilor PDL, participanţii la miting au pornit în marş spre Prefectura Cluj, iar pe drum au scandat "Jos Guvernul", "Demisia", precum şi alte lozinci împotriva Guvernului.

Liderii PDL Cluj au încercat să lase la Prefectură "Cartea Neagră a guvernării USL", dar nu li s-a permis accesul în instituţie, astfel încât documentul va fi depus luni.

Mitingul s-a încheiat astfel după două ore, preşedintele PDL, Vasile Blaga, mulţumindu-le tuturor pentru participare şi urându-le drum bun spre casă.

Potrivit organizatorilor, la mitingul de protest organizat de PDL la Cluj-Napoca faţă de actuala guvernare au participat 25.000 de persoane, cifră neconfirmată de Jandarmerie până la ora transmiterii acestei ştiri.

Participanţii la mitingul PDL cu tema "Guvernul Ponta - marea minciună naţională" s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Lucian Blaga din Cluj-Napoca, având pancarte cu mesaje precum: "PSD - taxe şi minciuni", "Guvernul Pontaxa", "PSD, cel mai mincinos guvern", "Nu ştiţi să guvernaţi, e bine să plecaţi", "Jos USL, Guvern de mafioţi".

Înainte de începerea discursurilor, pe scena amplasată în Piaţa Lucian Blaga, cei prezenţi au asistat la un spectacol folcloric susţinut de Aurel Tămaş şi Dumitru Fărcaş.

Ulterior, pe scenă au urcat lideri ai PDL, între care preşedintele partidului, Vasile Blaga, candidatul democrat-liberal la Preşedinţie, Cătălin Predoiu, Theodor Stolojan , Gheorghe Flutur, Traian Ungureanu, Andreea Paul, Monica Macovei.

La miting au participat membri şi simpatizanţi ai mai multor organizaţii ale partidului din ţară, precum Bucureşti, Ilfov, Suceava, Vâlcea, Botoşani, Arad, Mehedinţi, Constanţa.

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc , fostul lider al PDL, a fost absent de la miting, el declarând, vineri seară, corespondentului MEDIAFAX că va participa, sâmbătă, împreună cu preşedintele Traian Băsescu, la dezbaterea de la Bucureşti a Fundaţiei Mişcarea Populară.

Preşedintele Traian Băsescu şi fostul premier Emil Boc au mai participat împreună, în 9 februarie, la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Cluj-Napoca.

Boc a anunţat atunci că a acceptat să facă parte din Fundaţia Mişcarea Populară, susţinând că, în opinia sa, poate avea o contribuţie la unificarea dreptei, pentru câştigarea alegerilor din acest an.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus