Stiri de ultima ora

Barna și Gușă, ultimele victime ale Danei Budeanu: Ce a spus despre "Dănuț flamingo" și "jaba laba"

Barna și Gușă, ultimele victime ale Danei Budeanu: Ce a spus despre Dănuț flamingo și jaba laba
Politic
Dana Budeanu, despre Dan Barna: "Plânge Dănuț flamingo într-un colț că se simte persecutat" / Despre Cozmin Gușă: "Un nimeni, un geaba-laba"

"Hai că am terminat și cu Brâncuși și cu haștagereala, plânge Dănuț flamingo într-un colț că se simte persecutat de blatul ăsta dintre PSD și PNL care s-a făcut când dormea el sau alerga flamingo pe plajă, nu știu când crede el că s-a făcut. L-au păcălit și ăștia de la PNL care i-au promis tot felul și nu s-au ținut de cuvânt. Băi ursul păcălit de vulpe, întreabă-l pe tovarășul ălalalt că el știe cu vulpile, ăla de la PLUS Doi și-un sfert. Terminați cu lamentările astea și cu precampania asta imbecilă în care voi ați cheltuit sau ce ați făcut și ați susținut cu Brâncuși și alte idei tâmpite cu poluarea și cai verzi pe pereți", a afirmat Dana Budeanu . 

Aceasta s-a lansat într-o serie de critici și la adresa PSD pentru că îl lasă pe Cozmin Gușă, pe care îl numește "nimic" și "jaba laba" să vorbească în numele formațiunii

 "Voi nu aveți cum să aveți, nici nu știu ce e, speaker, sufleur, habar n-am, un reprezentant, autointitulat că nu l-a intitulat nimeni, nu l-a numit nimeni că voi nu știți, nu aveți pe nimeni numit, care să vorbească în numele partidului, să arunce în presă n-șpe mii de informații, cai verzi pe pereți, de strategii, whatever. El fiind nimeni, un geaba laba, fost jurnalist, fost deputat, fost patron de media, fost realizator de emisiuni, fost prezentator, fost consultant politic, fost băsist, fost manager de presă. Fost, fost, fost - azi nimic! Dar singurul care vorbește în numele PSD în presă? Care e strategia asta?", a comentat Dana Budeanu .
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus