Stiri de ultima ora

Băsescu: PSD nu mai pare a fi partid, ci o grupare dezorientată / Mă surprinde că Manda s-a hotărât să nu mai susțină proști, când a susținut până acum o grămadă de proști (VIDEO)

Băsescu: PSD nu mai pare a fi partid, ci o grupare dezorientată / Mă surprinde că Manda s-a hotărât să nu mai susțină proști, când a susținut până acum o grămadă de proști (VIDEO)
Politic
Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că PSD nu mai e un partid, ci o grupare dezorientată, care nu știe pe unde s-o apuce. În starea aceasta de haos, consideră fostul președinte, nu este exclus ca liberalii să reușească să obțină ceva sprijin în vederea declanșării procedurilor pentru anticipate.

„ PSD nu mai pare a fi partid. Ei sunt o grupare dezorientată, care nu știe în ce parte s-o apuce și care sunt tot mai vulnerabili la capitolul loialitate față de ce spuneau când era partidul pe val. Cred că acum, la cum funcționează PSD , orice e posibil și se poate obține de la ei și un vot pentru declanșarea procedurii (pentru anticipate), pentru că sunt un partid dezorientat.

Mă uitam la ei că se lipesc uneori de decizii care nu au nimic în comun cu credința lor, dar se  lipesc de ele de teama electoratului de teama... Partidul nu mai are personalitate!”, a declarat Băsescu, pentru B1 TV.

Totuși, social-democrații se întrec deja cu laude la adresa lui. De exemplu, Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii, a spus că „doar Ștefan Bănică Junior mai umple sala așa”. Iar fostul vicepremier Paul Stănescu a spus că Ciolacu a găsit PSD „ca un tren într-o gară abandonată” și „l-a pus pe șine”.

Băsescu s-a arătat surprins de această atitudine a europarlamentarului PSD : „Manda nu are nicio situație în care să nu fi susținut ce a spus șeful partidului, indiferent că era Ponta, Dragnea sau Dăncilă. Mă surprinde că s-a hotărât să nu mai susțină proști, când a susținut până acum o grămadă de proști, la indicația șefului partidului”.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus