Stiri de ultima ora

Anca Alexandrescu pleacă din Guvernul Dăncilă. UPDATE: Primele declaraţii ale premierului

UPDATE: Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Anca Alexandrescu a intrat în echipa de comunicare a partidului pe perioada campaniei electorale deoarece este una dintre cele mai bune persoane ale PSD în ceea ce privește strategia de comunicare publică.

"Anca (Alexandrescu - n.r.) s-a mutat pentru că suntem în campanie electorală și este una dintre cele mai bune persoane pe care le avem în ceea ce privește strategia de comunicare publică. Pe perioada campaniei va lucra cu mine, Olguța Vasilescu, Mircea Drăghici. Este deja la partid în echipă. În momentul ăsta lucrăm. Strategia de comunicare a miniștrilor PSD trebuie să fie foarte inteligentă, astfel încât toată România să înțeleagă că ne-am respectat promisiunile. În locul ei nu știu cine va fi", a afirmat Codrin Ștefănescu vineri, pentru MEDIAFAX.

UPDATE: Premierul României a confirmat şi explicat de ce a renunțat la serviciile consilierului onorific Anca Alexandrescu. Viorica Dăncilă a menționat că aceasta, considerată a fi o apropiată a liderului PSD, se va ocupa de comunicarea de la partid, avand în vedere campania electorală. Referitor la relația cu Liviu Dragnea, Dăncilă susține că nu există un conflict.

"Nu e niciun conflict intre mine si liderul PSD, absolut niciunul. Am fost la Iasi, la Botosani impreuna, discutam, am discutat si ieri cu domnul presedinte. Suntem in campanie si e bine sa avem o buna comunicare la partid, de la guvern trimitem toate actele la partid privind programul de guvernare si trebuie sa intensificam comunicarea pe partid, care e si acum buna. Am spus ca se ocupa (n.r. Anca Alexandrescu) de comunicarea de la partid pentru ca suntem in campanie, orice partid trebuie sa isi foloseasca cat mai bine instrumente pentru un rezultat mai bun"

Surse politice au declarat, pentru STIRIPESURSE.RO şi g4media.ro, ca Anca Alexandrescu ar fi plecat din funcția de consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă.

Plecarea acesteia ar fi fost una forțată, în contextul tensiunilor din ultima perioadă, Alexandrescu reluându-și atribuțiile de consilier al șefului PSD, Liviu Dragnea.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus