Stiri de ultima ora

Woody Harrelson, nevoit să se drogheze ca să poată îndura o cină cu Trump: „Am fost complet şocat“

Woody Harrelson, nevoit să se drogheze ca să poată îndura o cină cu Trump: „Am fost complet şocat“
Monden
Actorul Woody Harrelson (58 de ani) a povestit că în 2012 a luat cina cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, iar întâlnirea a fost atât de îngrozitoare încât s-a văzut nevoit să apeleze la iarbă pentru a supravieţui până la finalul serii.

Într-un interviu pentru numărul din septembrie al revistei „Esquire“ , Woody Harrelson a dezvăluit amuzat cum a decurs întâlnirea teribilă pe care a avut-o în urmă cu şapte ani cu actualul lider de la Casa Albă şi cu soţia sa, Melania. Starul l-a însoţit la cină pe bunul său prieten Jesse Ventura, pe atunci guvernator în Minnesota, pe care Donald Trump voia să-l convingă să facă o alianţă politică. 

Actorul a subliniat că nu a avut nevoie de mult timp pentru a-şi da seama că Donald Trump, care la momentul respectiv era un magnat imobiliar, este un narcisist. Harrelson a mărturisit şi că experienţa a fost atât de stresantă încât a fost obligat să apeleze la un joint cu marijuana pentru a rezista până la finalul serii în compania actualului preşedinte. 

„Ne-am întâlnit la Trump Tower. Era şi Melania acolo, încă nu-i devenise soţie. A fost, daţi-mi voie să vă spun, o cină îngrozitoare, brutal. Două ore şi jumătate a durat. A fost atât de rău încât a trebuit să ies şi să-mi aprind un joint înainte de a reveni, pentru că efectiv pusese monopol pe discuţie. Vin de la Hollywood, aşa că am văzut o mulţime de narcisişti. Tipul ăsta era mai mult de atât. Am fost complet şocat“, a povestit Woody Harrelson. 

Actorul a precizat şi că i-a părut rău pentru Melania Trump, care a fost complet redusă la tăcere şi exclusă din discuţie de Trump.

„A zis totuşi şi un lucru care mi s-a părut interesant. «Ştiţi, eu valorez patru-cinci miliarde de dolari, dar când voi muri, oricare va fi suma, ştiu că fiii mei se vor lupta pentru ei». A fost singura declaraţie adevărată pe care a făcut-o în acea seară şi ştiu că m-am gândit că a fost un punct de vedere chiar interesant“, a încheiat Harrelson. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus