Stiri de ultima ora

Vița de Vie, Byron, Grimus și ZOB la Burgerfest 2017

Vița de Vie, Byron, ROA (Rise Of Artificial), Grimus și ZOB vor urca pe scena celei de-a treia ediții a Burgerfest, între 19 și 21 mai, la Verde Stop, în București, pe tot parcursul festivalului muzica de ambianță urmând să fie asigurată de trei DJ.

Pentru al treilea an consecutiv, Burgerfest va premia, în cadrul festivalului, "Cel mai bun burger", în cadrul unei competiții la are sunt invitate să participe toate restaurantele din festival. De asemenea, o întrecere se va organiza și la nivelul amatorilor, unde vor concura 20 de bucătari ocazionali, pasionați de burgeri, care au convingerea că pot crea un preparat în egală măsură gustos și inspirat.

Întrecerile vor fi jurizate de bucătari consacrați, personalități ale domeniului culinar autohton și cu experiență în concursuri de acest gen. Printre ei se găsesc bucătari care au gătit în restaurante distinse cu stele Michelin, sau care și-au arătat măiestria în alcătuirea și pregătirea meniului Familiei Regale a României, informează organizatorii.

Juriul care va decide Cel mai bun burger îi va avea în componență pe Florin Scripcă (Chef Foa de la MasterChef), Oana Titică și Giovanni Piselli.

Concursul profesioniștilor se va desfășura în ultima zi a festivalului, între orele 12,30 și 18,30.

Pentru concursul rezervat amatorilor, juriul va fi format din alte personalități din domeniul culinar, alături de un reprezentant al restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor — Claudia Neculae (finalistă a concursului MasterChef), Alex Cîrțu (fost profesor de engleză la British School of Bucharest, fost participant la MasterChef).

Concursul rezervat amatorilor se va desfășura în a doua zi a festivalului, între orele 12.30 și 19.00.

Burgerfest 2017 se desfășoară între 19 și 21 mai, în București, la Verde Stop, pe strada Barbu Văcărescu 162 — 164.

Accesul se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la stația de metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe), precum și în zilele de festival, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android IaBilet.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus