Stiri de ultima ora

VIDEO Prinţul Louis a fost starul paradei dedicate Reginei: cum a reuşit micuţul să stârnească hohote de râs

VIDEO Prinţul Louis a fost starul paradei dedicate Reginei: cum a reuşit micuţul să stârnească hohote de râs
Monden
Prinţul Louis (un an) a participat pentru prima dată la parada Trooping the Colour şi s-a asigurat că atrage toată atenţia. Pe lângă faptul că a cucerit cu mişcările sale, cel mai mic copil al Ducilor de Cambridge a atras atenţia şi prin vestimentaţie.

Cei mai importanţi membri ai familie regale britanice au participat sâmbătă, 8 iunie, la parada Trooping the Colour (Salatul Culorilor), eveniment prin care Regina Elisabeta a II-a îşi aniversează oficial ziua de naştere.

Cu această ocazie, Prinţul Louis şi-a făcut debutul la balconul Palatului Buckingham, alături de părinţii lui, Ducii de Cambridge, şi de fraţii mai mari, Prinţul George (5 ani) şi Prinţesa Charlotte (4 ani).

Micuţul a făcut deliciul tuturor graţie entuziasmului său de necontrolat. Louis a fost atât de încântat de show-ul aviatic încât a gesticulat frenetic şi aproape că i-a dat pălăria jos bunicii sale, Camilla, stârnind hohote de râs.

În plus, Prinţul Louis a atras atenţia şi graţie ţinutei sale. Micuţul a fost îmbrăcat în aceleaşi hăinuţe pe care în copilărie le-au purtat atât tatăl său, Prinţul William, cât şi unchiul său, Prinţul Harry.

William a purtat costumul în 1984, în timpul unei excursii în Balmoral alături de tatăl său, Prinţul Charles, şi de mama sa, Prinţesa Diana. Pe de altă parte, Harry l-a avut la a doua lui apariţie la parada Trooping the Colour, în 1986, când a stat în braţele Prinţesei Anne. 

Ducesa Kate Middleton şi Prinţul Louis (stânga) şi Prinţesa Anne şi Prinţul Harry FOTO Guliver/Getty
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus