Stiri de ultima ora

Vedete ghinioniste în dragoste!

Or fi ei frumoși, bogați și faimoși, dar asta nu înseamnă că sunt neaparat și fericiți. Multe staruri din cetatea filmului au experimentat crunta senzație de dezamăgire în dragoste. Cu toate acestea, la Hollywood un lucru este cert: niciodată nu poți rămâne foarte mult timp singur! Iată, astfel, care sunt cele mai ghinioniste vedete în dragoste de la Hollywood și prin câte relații au trecut ele!

Vedete feminine ghinioniste în dragoste!

Nu aveam cum să începem acest top fără să o menționăm pe Jennifer Aniston. De la relația cu Adam Duritz și până la căsătoria cu Brad Pitt, totul s-a dovedit pur ghinion în viața frumoasei actrițe. Amintim câteva dintre încercările amoroase ale acesteia: relațiile cu Vince Vaughn, Paul Sculfor și John Mayer. Nu ne rămâne decât să sperăm că relația cu deja logdnicul Justin Theroux va avea un happy end.

Paris Hilton a fost logodită de două ori până acum: cu Jason Shaw și cu Paris Latsis. Din păcate niciuna dintre relații nu a făcut-o pe Paris să pășească spre altar. Iar dacă e să ne raportăm la celelalte relații ale starletei, ei bine, nu am avea degete să numărăm din câte relații eșuate a ieșit Paris.

Nici Eva Longoria nu stă prea bine la acest capitol. Din căsătoria de trei ani cu Tony Parker, actrița a ieșit destul de șifonată. Vedeta găsise sute de mesaje în telefonului soțului său către o altă femeie. Iar de atunci, Eva a fost zărită în compania multor bărbați, însă toate păreau că rămân la stadiul de-o noapte... căci Eva tot singurică este!

Lindsay Lohan are atâtea dezamăgiri în dragoste, cât are și dăți în care a fost arestată, iar asta înseamnă mult! Dintre partenerii săi amintim: Aaron Carter, Wilmer Valderrama, Harry Morton, Sam Ronson și Max George.

Oooops! A făcut din nou! Britney Spears are și ea câteva relații amoroase eșuate la activ. A trecut prin două căsătorii, una cu Jason Alexander și alta cu Kevin Federline, o logodnă anulată cu Jason Trawick și prea multe relații pasagere pentru a le enumera.

Vedete masculine ghinioniste în dragoste!

Nici bărbații nu sunt foarte norocoși la acest capitol, deși ei își revin mult mai repede după un eșec sentimental. Salman Khann este unul dintre acești masculi doriți, însă neîmpliniți la capitolul dragoste. Nu a fost căsătorit niciodată, deși a bifat multe relații cu unele dintre cele mai frumoase femei. Dintre femeile cu care s-a întâlnit Salman Khan amintim: Faria Alam (1996), Aishwarya Rai Bachchan (relație  1999-2002), Katrina Kaif ( 2003-2010), Sangeeta Bijlani și Somy Ali. Iar de câțiva ani, se zvonește că are o relație cu românca noastră, Iulia Vântur.

Keanu Reves este un alt actor care intră în această categorie. Acesta a pierdut-o pe iubirea vieții lui, Jennifer Syme, în urma unui accident de mașină. Impactul pierderii iubitei sale a fost cu atât mai mare, cu cât în urmă cu opt luni de la acest eveniment nefericit, Jennifer adusese pe lume un copil mort. De la momentul pierderii atât copilului său, cât și al iubitei sale, Keanu nu a mai arătat interes pentru o altă femeie. S-a zvonit la un moment dat că ar avea o relație cu Charlize Theron, însă totul a rămas la acel stadiu: de zvon.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus