Stiri de ultima ora

Vedete care au îmbătrânit frumos

Frumusețea ține și după 40 de ani, iar asta demonstrează vedetele care au îmbătrânit frumos, în ciuda faptului că au în spate o viață plină de muncă, succes, dar și eșecuri. Chiar și astăzi, deși nu mai sunt în floarea vârstei, unele vedete impresionează cu frumusețea și eleganța lor.

Vedete care au îmbătrânit frumos – 5 frumoase de la Hollywood

Bernadette Peters, născută pe 28 februarie 1948 în New York este printre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la Hollywood, atât pentru performanțele în actorie, cât și pentru frumusețea ei, peste care parcă timpul nu a vrut să treacă.

Catherine Deneuve, născută la 22 octombrie 1943 la Paris, vine dintr-o familie de actori și a început să joace de la frageda vârstă de 13 ani în The Twilight Girls. Oricum, va rămâne de neuitat în istoria cinematografiei prin talentul de care a dat dovadă în muzicalul The Umbrellas of Cherbourg.

Charlotte Rampling, născută pe 5 februarie 1946 în Anglia, din mamă pictoriță și tată olimpic medaliat cu aur, ajuns comandant NATO. Cu o educație de excepție, frumusețea acestei actrițe s-a încăpățânat să o însoțească chiar și în anii vârstei a treia.

Cloris Leachman, născută pe 30 aprilie 1926, este actriță americană de origine cehă, care a câștigat 8 premii Emmy și a uimit întreaga lume când a apărut în Dancing wiht the Stars. Are 5 copii și 5 nepoți și arată excepțional la cei 88 de ani ai săi.

Raquel Welch, născută cu numele Jo Raquel Tejada la 5 septembrie 1940, este o frumusețe rară chiar și la cei 74 de ani ai săi. În anii săi de glorie a fost un sex simbol al Americii și nu de puține ori a fost numită printre cele mai frumoase femei din toate timpurile. În 2011, de exemplu, Men’s Health Magazine a numit-o a doua cea mai sexy femeie a tuturor timpurilor. 

Mai sunt și alte vedete frumoase la vârste la care mulți nici nu se mai pot mișca cum trebuie, vedete ca Cybill Shepherd, Connie Stevens, Diahann Carroll, Goldie Hawn, Helen Mirren sau Holland Taylor și multe altele.

Vedete care au îmbătrânit frumos – 5 frumoși de la Hollywood

Printre bărbații care au îmbătrânit frumos trebuie să îl numim în primul rând pe Al Pacino, care a încântat milioane de femei din întreaga lume cu rolurile sale prin care a emanat masculinitate și eleganță bărbătească. Pacino este născut pe 25 aprilie 1940 în New York într-o familie italiano-americană.

Alain Delon, născut în Franța la Sceaux, este poate cea mai cunoscută figură din istoria cinematografiei la capitolul bărbați frumoși și talentați. Cu dubla cetățenie franceză și suedeză, actorul a fost numit varianta masculina a frumoasei Brigitte Bardot. Născut la 8 noiembrie 1935 la cei 79 de ani ai săi poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase vedete masculine pe care le-a avut cinematografia.

Kevin Michael Costner, născut pe 18 ianuarie 1955 este actor, regizor, producător, muzician și cântăreț. A adunat numeroase premii de-a lungul vieții și rămâne printre vedetele care au îmbătrânit frumos. 

Denzel Hayes Washington, născut pe 28 decembrie 1954 la New York. Deși a vrut să fie jurnalist, s-a înscris la școala de teatru în San Francisco, unde se mutase. Talentul actorului și-a spus cuvântul și a început să joace mai întâi în teatru, apoi în filme. Denzel a rămas unul dintre frumoșii lumii filmului, îmbătrânind frumos.

Alte vedete masculine care au îmbătrânit frumos sunt și Jeff Bridges, John Travolta, Sylvester Stallone, Dennis Quaid și mulți alții.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus