Stiri de ultima ora

Vedete care au dispărut de la TV: ce fac dincolo de micul ecran

Vedete
care au dispărut de la TV: ce fac dincolo de micul ecran
Monden
Odinioară o prezenţă constantă pe micile ecrane, Cristian Tabără, Andreea Raicu, Mihaela Tatu şi Virgil Ianţu au dispărut în ultima perioadă din atenţia publicului. Fie că a fost vorba despre ecoul unui scandal care i-a împins să se retragă de la televizor sau, pur şi simplu, au ales să se dedice unor proiecte personale, majoritatea vedetelor care au trecut „în umbră“ sunt, de fapt, mai ocupate ca niciodată.

Vedete care au dispărut de la TV. Cristian Tabără

Jurnalistul şi prezentatorul de televiziune Cristian Tabără (47 de ani) a devenit cunoscut odată ce a intrat în trustul Media Pro, unde a fost report al Ştirilor Pro TV şi prezentatorul emisiunilor „Parte de carte“ şi „Te vezi la Ştirile Pro TV“. De patru ani, însă, de Cristi Tabără nu s-a mai auzit nimic.

Dispariţia acestuia de pe micul ecran a coincis cu  un scandal sexual:  moderatorul de televiziune a fost acuzat de Alina Bodnaru că ar fi agresat-o sexual pe fiica sa, Alexandra, în urmă cu patru ani. Cele două au dat declaraţii timp de trei ore în faţa poliţiştilor Serviciului Omoruri despre presupusul abuz sexual pe care Cristian Tabără l-ar fi comis. Alina Bodnaru susţinea că Tabără ar fi intrat într-o noapte în camera Alexandrei ar fi trezit-o din somn şi ar fi pipăit-o. După mai multe luni de anchetă, timp în care Tabără nu a dat nicio declaraţie, prezentatorul TV a fost găsit nevinovat. Cu toate acestea, Cristian Tabără nu a mai apărut pe micul, cel puţin, nu în România. Până în ianuarie 2014, el a fost şef la Departamentul de Film al TVR, însă a
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus