Stiri de ultima ora

Una dintre nunțile cele mai selecte din Marea Britanie are loc sâmbătă

Una dintre nunțile cele mai selecte din Marea Britanie are loc sâmbătă
Monden
Pippa Middleton a făcut senzație la nunta surorii ei, Kate, cu prințul William, în 2011, cu o rochie mulată pe corp. Acum este rândul ei să fie mireasă. Toți ochii vor fi, din nou, îndreptați spre rochia ei sâmbătă, când îi va spune da lui James Matthews, un bogat om de afaceri, fost pilot de curse profesionist și moștenitor al titlului scoțian Laird de Glen Affric, cu care ea s-a logodit la 17 iulie 2016.

Cu toate acestea, Pippa riscă să fie eclipsată, deoarece căsătoria ei ar putea prilejui o rară apariție publică a prințului Harry cu prietena lui, actrița americană Meghan Markle, a căror posibilă logodnă fascinează mass-media britanice.

Aripa tânără a familiei regale va fi prezentă, într-adevăr, în Berkshire, regiunea natală a Pippei, unde se va desfășura ceremonia. O va avea alături pe Kate, sora ei mai mare, Ducesă de Cambridge, și pe soțul acesteia, prințul William, în timp ce fiul lor, prințul George, de 3 ani, și sora lui, prințesa Charlotte, de 2 ani, vor fi cavaler și domnișoară de onoare.

Sora ducesei de Cambridge, în vârstă de 33 de ani, și administratorul milionar al unui fond de investiții, de 41 de ani, vor păși împreună în fața altarului sâmbătă la biserica St. Marks din Englefield, construită în secolul XII, în ceea ce se așteaptă a fi una dintre nunțile cele mai selecte din Marea Britanie.

La cununia religioasă vor asista familia și prieteni apropiați, după care invitații sunt așteptați la casa părinților miresei, Michael și Carole Middleton, din Bucklebury, pentru masa festivă.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus