Stiri de ultima ora

Un videoclip în care un bărbat cântă spontan în metrou a strâns 70 de milioane de vizualizări

Un videoclip în care un bărbat cântă spontan în metrou a strâns 70 de milioane de vizualizări
Monden
Clipul începe cu două cântărețe, Kiddo Kat și Heidi Joubert, care interpretează hitul lui Prince "Kiss", într-unul din vagoanele metroului din Frankfurt, cu doar două săptămâni înainte ca superstarul să fie găsit mort în casa lui din Minnesota. Cele două artiste se întorceau de la un târg comercial intitulat Messe Frankfurt.

La un moment dat, celor două li se alătură spontan Ozzy, care, în calitate de director al unei firme de inginerie laser, se întorcea, în același vagon, de la același eveniment. Ozzy poate fi văzut cântând alături de tinere cu vocea sa unică și apoi continuând pe propriile sale versuri, scrise în urmă cu 25 de ani.

"Mi se întâmplă destul de des să cânt spontan, nu mă pot abține. Așa că nu m-am gândit prea mult. După aceea, m-am întors la hotel și am zburat acasă în ziua următoare", a povestit ulterior Ozzy.

Trei zile mai târziu, o companie de artă stradală cu sediul în Londra, Graffiti Kings, a difuzat la rândul său clipul, care a strâns peste 70 de milioane de vizualizări.

Născut în Malta și crescut în Australia înainte de a reveni în țara natală, Ozzy a început să cânte profesionist de la vârsta de nouă ani, atunci când s-a alăturat grupului Green Valley Young Peoples Choir. El a revenit la Malta în 2001 și a înregistrat primul său album,"Am I Ever Gonna See Your Face Again", în 2003. Cel de-al doilea album, "Taking it Easy", a fost lansat la mijlocul anului 2007.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus