Stiri de ultima ora

Un video arată gestul făcut de Ducesa Meghan în repetate rânduri pentru a-şi evidenţia sarcina în public

Un video arată gestul făcut de Ducesa Meghan în repetate rânduri pentru a-şi evidenţia sarcina în public
Monden
Multe viitoare mămici sunt încântate să îşi arate în mod excesiv burticile de gravidă, iar Ducesa de Sussex nu face excepţie.

   

Filmarea arată cum, în cadrul mai multor evenimente sau întâlniri publice, soţia Prinţului Harry îşi trage haina pe care o poartă pentru a fi observată mai bine burtica de gravidă.  

Expertul în limbaj corpal şi autorul Judi James a punctat că Meghan îşi trage frecvent haina de pe burtică pentru a se asigura că este pe deplin vizibilă, iar acesta este doar un exemplu al comportamentului pe care ea îl adoptă în mod conştient pentru a atrage atenţia asupra ei.

FOTO Guliver/Getty Images 

Mândră că va deveni mamă, pe lângă gestul de a-şi trage haina, Meghan Markle îşi ţine aproape întotdeauna mâinile la pântec şi se foloseşte de fiecare dată de ţinutele sale, utilizând combinaţii de styling contrastante, pentru a-şi accentua burtica, potrivit stilistului Lucas Armitage. „Se bucură de faptul că este însărcinată şi ştie că asta este ceea ce oamenii doresc să vadă atunci când apare în public“, a explicat Lucas.

FOTO Guliver/Getty Images 

Pe parcursul sarcinii, Ducesa a avut numeroase apariţii publice. Referitor la acestea, stylistul a mai remarcat şi că fosta actriţă a evitat în mare măsură brandurile special create pentru sarcină în favoarea pieselor strâmte care îi evidenţiază sarcina avansată, alese în mod intenţionat. Lucas crede, de asemenea, că Meghan alege ţinute colorate pentru a focusa atenţia oamenilor asupra burticii ei. 

FOTO Guliver/Getty Images 

Recent, , alături de soţul ei, într-o rochie albastru-închis cu paiete, cu mâneci trei sferturi şi o crăpătură pe picior. Creaţia Roland Mouret, în valoare de 3.850 de euro, a fost accesorizată cu o geantă-plic de la Givenchy, sandale negre şi o brăţară din aur care i-a aparţinut Prinţesei Diana.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus