Stiri de ultima ora

Un sportiv român, eroul copilăriei actorului Jamie Foxx

Un sportiv român, eroul copilăriei actorului Jamie Foxx
Monden
Jamie Foxx îl consideră pe Ilie Năstase unul dintre eroii copilăriei sale FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Jamie Foxx (52 de ani), premiat cu Oscar în 2004, îl consideră pe fostul tenismen Ilie Năstase (73 de ani) unul dintre eroii copilăriei sale.

Actorul a povestit cât de important a fost tenisul în relaţia pe care a avut-o cu tatăl său, care era pasionat de acest sport. 

„Pentru mine, ca un copil de culoare în Texas, printre eroii copilăriei mele erau Vitas Gerulaitis, Ilie Năstase, Yannick Noah, Ivan Lendl“, a mărturisit Jamie Foxx în emisiunea de la BBC. 

Jamie Foxx era invitat în cadrul emisiunii „The Graham Norton Show“ pentru a vorbi despre prestaţia sa în pelicula „Just Mercy“, unde joacă rolul unei persoane condamnate la moarte pe nedrept.

Jamie Foxx, născut pe 13 decembrie 1967, este un cântăreţ, actor şi producător american, care a câştigat în 2004 premiile Oscar, BAFTA şi Globul de Aur la categoria „cel mai bun actor“ cu rolul principal interpretat în pelicula biografică „Ray“, dedicată vieţii şi carierei cântăreţului Ray Charles. În acelaşi an a fost nominalizat şi la Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar, graţie evoluţiei sale din filmul „Collateral“. Printre celelalte roluri proeminente din cariera lui sunt cele din filmele „Django Unchained“ (2012) şi „The Amazing Spider-Man 2“ (2014). Jamie Foxx, premiat şi cu Grammy, este şi un apreciat muzician, lansând cinci albume de studio, care au ocupat poziţii de frunte în topul Billboard.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus