Stiri de ultima ora

Un colaborator al Fox News susține că Michelle Obama trebuie să mai slăbească înainte de a da sfaturi despre dietă

Un colaborator al Fox News susține că Michelle Obama trebuie să mai slăbească înainte de a da sfaturi despre dietă
Monden
Prima doamnă a SUA, Michelle Obama, ar trebui să mai dea jos câteva kilograme înainte de a face campanie contra obezității infantile, a afirmat doctorul Keith Ablow, colaborator pe probleme de psihiatrie al canalului de televiziune american FoxNews, relatează joi The Independent și Le Figaro .

Foto: (c) Bao Dandan / XINHUA ARHIVĂ

Afirmația a fost făcută în cursul unui talk-show numit Outnumbered având ca temă programul condus de soția președintelui american în scopul combaterii obezității la copii.

"Are nevoie să slăbească câteva kilograme. Să fim sinceri. De la cine acceptăm noi sfaturi în materie de nutriție?", s-a întrebat retoric specialistul. "Îmi displace ipocrizia și chiar cred că oamenii care vorbesc despre dietă ar trebui să fie ei înșiși modele de urmat și nu sunt sigur că prima doamnă este un astfel de model", a continuat Ablow, în pofida uimirii exprimate de ceilalți participanți la emisiune.

Chiar și (Barack) Obama ar putea da sfaturi mai bune: el este slab! , a mai susținut psihiatrul.

Cotidianul francez reamintește că Fox News este un canal de televiziune conservator care nu îl simpatizează pe democratul Barack Obama și că afirmațiile colaboratorului acestui post despre Michelle Obama au fost viu criticate pe rețelele sociale.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus