Stiri de ultima ora

Un baschetbalist din SUA a făcut o gafă simpatică în timpul unei conferinţe de presă.

Un baschetbalist din SUA a făcut o gafă simpatică în timpul unei conferinţe de presă.
Monden
Nigel Hayes (20 de ani), o tânără speranţă a baschetului american, a participat recent la o conferinţă de presă în Staples Center din Los Angeles, alături de doi colegi din echipa sa, "Wisconsin Badgers".

foto: captură Daily Mail

Nigel Hayes nu şi-a dat seama că microfonul este deschis şi a complimentat-o pe o jurnalistă din sală: "Dumnezeule, este frumoasă!". Cei din jur au auzit "declaraţia de dragoste" a baschetbalistului, care s-a simţit vizibil jenat. "Aţi auzit tot ce am spus?", a întrebat baschetbalistul, punându-ţi capul între mâini.

"În regulă, suntem gata pentru întrebări", a spus apoi sportivul. Mulţi spectatori au încercat să afle cui i se adresa Hayes şi se pare că sportivul a pus ochii pe o jurnalistă de la ASAP Sports. Pe de altă parte, gafa jucătorului de baschet a contribuit la creşterea numărului său de fani, scrie Daily Mail.

Mulţi au catalogat "ieşirea" baschetbalistului drept simpatică şi nu l-au criticat, ci dimpotrivă, l-au apreciat. Joi seară, echipa Badgers va juca cu North Carolina Tar Heels.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus