Stiri de ultima ora

Un american a cerut ajutorul a doi poliţişti pentru a o cere în căsătorie pe iubita sa. De ce a fost nevoie de intervenţia lor

Un american a cerut ajutorul a doi poliţişti pentru a o cere  în căsătorie pe iubita sa. De ce a fost nevoie de intervenţia lor
Monden
În data de 17 aprilie 2013, Trevor Ross din Michigan a fost tras pe dreapta de poliţie chiar în timpul primei sale întâlniri cu Ashley Phifer, viitoarea sa logodnică. Doi ani mai târziu, Trevor Ross a înscenat o nouă "întâlnire" cu poliţia, numai că de această dată a avut asupra sa un "obiect de contrabandă": inelul cu diamant pentru iubita sa.

Unul dintre oamenii legii îi cere permisul şi certificatul de înmatriculare şi îl roagă să se îndepărteze de maşină, sub privirile nedumerite ale iubitei sale. Trevor este rugat să-şi pună mâinile pe maşină şi să depărteze picioarele, pentru percheziţie. "Ce ai în buzunar? Poţi să scoţi ce ai în buzunar?", îl roagă poliţistul pe un ton ameninţător. Bărbatul se conformează şi scoate din buzunar o cutie mică.

Al doilea poliţist o roagă pe Ashley să coboare din maşină şi o întreabă dacă ştie ceva de obiectul deţinut de iubitul ei. Femeia nu ştie nimic şi se pierde cu firea. "Am găsit un obiect de contrabandă la el. Vrem să ne confirmi ce este. Poţi să ne explici?", întreabă poliţistul.

După ce îşi dă seama de "jocul" viitorului său soţ, femeia are parte de un moment romantic inedit. Ea acceptă cererea de căsătorie şi se bucură de inelul primit. Primul poliţist i-a transmis viitoarei doamne Ross că omul a pus mult suflet în organizarea momentului. "Am crezut că o să fim arestaţi", a mărturisit Ashley, care şi-a adus aminte de prima întâlnire cu Trevor, când maşina lor a fost oprită de poliţie, scrie Daily Mail .
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus