Stiri de ultima ora

Ultimele bilete la concertul Marelui Cor al Armatei Roşii la Bucureşti

Ultimele bilete la concertul Marelui Cor al Armatei
Roşii la Bucureşti
Monden
Biletele la concertul de la Bucureşti al Ansamblului Alexandrov, Marele Cor al Armatei Roşii, din data de 17 noiembrie sunt pe cale de epuizare. Spectacolul ruşilor va fi deschis de micuţii interpreţi de la Cor cu Dor, sub bagheta Teodorei Jaworski.

„The Great Revival" este închinat memoriei membrilor Ansamblului care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut şi va prezenta un repertoriu integral rusesc. Director artistic: Gennady Sachenyuk. Un eveniment organizat de Asociaţia Culturală Mall 4 Art, în colaborare cu Camera de Cooperare Economică şi Culturală Româno-Rusă, sub egida Ambasadei Federaţiei Ruse în România.

Cor cu Dor a fost înfiinţat la finalul anului trecut. Repetiţiile au început cu doar 8 copii, însă în scurt timp ansamblul a ajuns să aibă 30 de membri cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani. Micile vedete au fost invitate în emisiuni televizate alături de Grigore Leşe, la Pro TV, unde au cântat împreună cu un concurent din emisiunea Românii au Talent, au participat la emisiunea Next Star, au avut concerte la biserica Sf. Iosif, în cadrul festivalulului Opera Copiilor din parcul Herăstrau. Au împărţit scena cu voci de aur ale muzicii româneşti, precum Loredana, Andra, Ducu Bertzis sau Nicu Alifantis, au fost invitaţi de onoare ai Galei Cantus Mundi din Alba Iulia şi au uimit pe scena Ateneului Român alături de Corul Naţional de Cameră Madrigal-Marin Constantin. 

În ultimii 30 de ani de activitate, Ansamblul Corului Alexandrov a oferit peste 7.000 de reprezentaţii, în mai multe limbi, în faţa a peste 20 de milioane de spectatori entuziaşti. Pe lângă incontestabilul talent muzical al membrilor Ansamblului, spectatorii din întreaga lume îndrăgesc spectacolele Corului şi pentru prezenţa scenică şi prestanţa oferită de mândra uniformă militară. 

Ultimele bilete pentru concertul Ansamblului Alexandrov de la Bucureşti sunt disponibile la preţurile de 100, 150 şi 200 de lei şi pot fi cumpărate online, prin eventim.ro , bilet.ro , myticket.ro şi bilete.ro , şi în format fizic, de la casele de bilete ale Sălii Palatului din Bucureşti, oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi din magazinele Vodafone
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus