Stiri de ultima ora

Turcia și-a „lăsat amprenta” pe Inna: A rămas cu o cicatrice după ce a căzut de pe scenă (FOTO)

Turcia și-a „lăsat amprenta” pe Inna: A rămas cu o cicatrice după ce a căzut de pe scenă (FOTO)
Monden
Turcia și-a „lăsat amprenta” pe Inna: A rămas cu o cicatrice după ce a căzut de pe scenă (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 24 Mai 2018, 17:19

Turcia și-a „lăsat amprenta” pe corpul Innei, cântăreața s-a ales cu cicatrici după ce a căzut de pe scenă, iar unul dintre picioare este încă bandajat.

Inna mai are şi acum de tras după ce a căzut cu scena la Istanbul. Artista noastră nu a vrut să se plângă prea mult, deşi a fost accidentată serios. La două săptămâni de atunci, Inna a ajuns în Republica Dominicană, unde le-a arătat fanilor picioarele ei, la plajă. Chiar dacă are o siluetă de invidiat, de data aceasta artista le-a atras atenţia fanilor ei după ce a apăut cu o mare cicatrice pe picior şi cu celălalt încă bandajat. Întrebată dacă mai are dureri, solista şi-a asigurat admiratorii că se simte perfect.

În urmă cu 12 zile, concertul Innei din Istanbul a fost întrerupt brusc după ce artista a suferit un accident în urma căruia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Artista a căzut de la doi metri înălţime după ce scena s-a prăbuşit. Artista noastră s-a ales cu mai multe zgârieturi şi vânătăi. Deşi era rănită, ea a încercat să treacă peste incident, dar din cauza durerilor a fost nevoită să-şi întrerupă recitalul. Ea a revenit pe scenă, a doua zi, la Ankara, fiind în turneu în Turcia .

″În condiţiile în care nu mi s-a întâmplat asta în 10 ani de zile, asta îmi dă clar de înţeles că lucrurile nu erau tocmai ok. M-am uitat pe filmare, era instabilă scenă. Eu eram cea de-a doua care a căzut. Şi un dansator a căzut înaintea mea, doar că el a fost foarte atent şi nu i s-a întâmplat nimic. M-am speriat foarte tare, am realizat cât de gravă ar fi putut să fie situaţia, erau şi pietre, margine din beton. Am simţit că nu m-am lovit la cap. M-am sprijit în mâini şi mi-am dorit să continui show-ul pentru că veniseră o grămadă de oameni şi nu era vina lor. Am făcut 25 de minute de show pansată, doar că la un moment dat începuseră să mi se dezmorţească rănile de la picioare şi începusem să simt tot mai mare durerea şi după 25 de minute a trebuit să mă opresc şi ne-am dus la spital. Am făcut radiografie, sunt în regulă, sunt doar zgârieturi şi lovituri”, a transmis artista

 Iată că la ceva timp de atunci, Inna se distrează în vacanţă, dar semnele accidentului încă i se mai văd pe picioare.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus