Stiri de ultima ora

Tudor Chirilă, comentariu dur despre Bănicioiu: „Băiatul a scos capul din nou, de data asta din mizeria de partid numită Pro România“

Tudor Chirilă, comentariu dur despre Bănicioiu: „Băiatul a scos capul din nou, de data asta din mizeria de partid numită Pro România“
Monden
Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (44 de ani) îl atacă pe Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al sănătăţii în Guvernul Ponta 3 şi actual prim-vicepreşedinte al Pro România, pe care artistul îl cataloghează drept un partid de mafioţi.

După ce Bănicioiu a declarat că Justiţia nu este o temă atât de importantă pentru el şi ar fi votat cu două mâini dacă s-ar fi organizat un referendum pe fiscalitate, Tudor Chirilă a reacţionat dur.

Artistul a amintit de declaraţiile făcute de Bănicioiu în 2015, după incendiul din Colectiv, pe vremea când era ministru al Sănătăţii în Guvernul condus de Victor Ponta. Chirilă este de părere că pentru Bănicioiu nu este importantă Justiţia tocmai pentru că ar fi trebuit „să dea socoteală pentru manipularea grosolană din timpul Colectiv şi pentru managementul groaznic al tragediei“.

Chirilă a atacat cu acează ocazie şi partidul Pro România, condus de Victor Ponta. Bănicioiu a demisionat în 2017 din PSD şi a trecut la Pro România. 

„Vi-l aduceţi aminte pe Bănicioiu, care spunea că totul e OK în orele imediat următoare tragediei Colectiv şi că arsurile grave pot fi tratate acasă? Care spunea că în România victimele beneficiază de acelaşi tratament ca în străinătate? Ehe, uite că băiatul a scos capul din nou, de data asta din mizeria de partid numită Pro România, gazda mafioţilor care nu îşi mai găsesc locul printre noii mafioţi din PSD. Cam asta e ProRomânia, cu al său preşedinte care are o fascinaţie aparte pentru onomastice pe stadioane cum şade bine oricărui social democrat preocupat de comunitate. PS. Sigur că pentru Bănicioiu, care ar fi trebuit să dea socoteală pentru manipularea grosolană din timpul Colectiv şi pentru managementul groaznic al tragediei, referendumul pe justiţie nu e o temă importantă. Dimpotrivă“, a scris Chirilă. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus