Stiri de ultima ora

Trucurile folosite de Kate şi Meghan la apariţia de Crăciun pentru a spulbera zvonurile că nu se înţeleg: „S-au străduit un pic prea mult“ FOTO

Trucurile folosite de Kate şi Meghan la apariţia de Crăciun pentru a spulbera zvonurile că nu se înţeleg: „S-au străduit un pic prea mult“ FOTO
Monden
Experţii în limbajul non-verbal au analizat gesturile duceselor Kate Middleton şi Meghan Markle din ziua de Crăciun şi au dezvăluit ce trucuri au folosit pentru a părea cele mai bune prietene în faţa numeroaselor zvonuri potrivit cărora relaţia lor ar fi tensionată. Surse apropiate familiei regale britanice au precizat că Regina a insistat şi le-a rugat pe cele două doamne să transmită un mesaj de unitate în zi de sărbătoare.

Regina Elisabeta şi Prinţul Charles le-au sfătuit pe ducesele Kate şi Meghan să profite de festivităţile de Crăciun pentru a spulbera speculaţiile pe seama neînţelegerilor dintre ele, insistând că familia regală trebuie să transmită un mesaj de unitate indiferent de divergenţele personale. 

Şi chiar asta au făcut doamnele familiei regale când au mers umăr la umăr spre Biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, unde au participat la slujbă alături de soţii lor, de Regină şi de alţi membri de vază ai casei regale britanice. 

Experţii britanici în limbaj non-verbal spun că s-au folosit de câteva trucuri des întâlnite şi la politicieni. Ducesa de Cambridge (36 de ani) şi Ducesa de Sussex (37 de ani) au mers una lângă cealaltă discutând şi râzând. Pe de altă parte, soţii lor, Prinţul William (36 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani), nu au fost la fel de veseli ca de obicei, evitând mare parte din timp contactul vizual, după cum remarcă Judi James, expert în comunicarea non-verbală. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus