Stiri de ultima ora

TRAGEDIE ÎN ROMÂNIA! Din păcate, ne-a mai părăsit o mare personalitate

TRAGEDIE ÎN ROMÂNIA! Din păcate, ne-a mai părăsit o mare personalitate
Monden
Eroina Revoluţiei din 1989 din Timişoara, Corina Untilă,  a murit la vârsta de 49 de ani, doborâtă de cancer.

DOLIU LA PRO TV!

Deși ea a luptat din răsputeri să salveze românii ce urmau să fie executaţi în timpul conflictului, a fost lăsată ulterior fără pensia de revoluţionar dar a rămas demnă şi a continuat să lupte cu boala care o măcina pe mai mulți ani.

ȘOC LA KANAL D! NOI PROBLEME PENTRU TEO TRANDAFIR! BURSCU’ A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI  

În 17 decembrie 1989, la vârsta de 18 ani, Corina, încă elevă la Liceul „C.D. Loga”, din Timişoara, a fost împușcată pe când se afla în coloana de manifestanți care se îndrepta spre Podul Decebal din Timișoara și a rămas cu o bucată de plămân și o bucată de ficat lipsă.

„În ultimul timp era bolnavă de cancer și stătea la pat. Știu că n-a vrut să facă chimioterapie (sau a vrut, s-a simțit foarte rău și atunci a renunțat) și încerca tratamente naturiste. În calitate de președintă a asociației „17 Decembrie”, Corina Untilă a contribuit la editarea cărții „Libertate te iubim, ori învingem ori murim!”. A fost în colectivul de redacție al acestei cărți, alături de mine și de secretara asociației, Angela Țintaru. În carte e cuprinsă și relatarea ei despre ce a trăit în zilele revoluției, atît între manifestanți cît și la spital. Corina Untilă s-a născut în 10 august 1971 la Timișoara. În urma ei a rămas un fiu, David, născut în 2007. Înmormîntarea va fi mîine 19 noiembrie ora 13 la cimitirul de pe strada Rusu Șirianu. Dumnezeu s-o odihnească!”, a scris un revoluționar timișorean pe blogul său.

Corina Untilă a fost îngropată în Timişoara, oraşul pe care l-a apărat cu toata fiinţa, scrie spynews.ro.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus