Stiri de ultima ora

Tragedie în showbiz: O vedetă PRO TV a fost OTRĂVITĂ! România, în stare de șoc

Tragedie în showbiz: O vedetă PRO TV a fost OTRĂVITĂ! România, în stare de șoc
Monden
Tragedie în showbiz: O vedetă PRO TV a fost OTRĂVITĂ! România, în stare de șoc

Un articol de: B1.ro - 05 Apr 2019, 11:31

Bombă în showbiz! Cladia Pavel ar fi fost otrăvită. Anunțul a fost făcut chiar de sora ei, Paula.

Se pare că informația ar fi fost confirmată după ce Claudia a mers la medic pentru investigații, din cauză că se simțea rău. Insa ceea ce au descoperit medicii au socat-o pe Claudia: in organism se afla o substanta continuta in picaturile de ochi.

Se pare ca otravirea cu picaturi de ochi nu este foarte comuna, si trebuie cateva cunostinte pentru a stii cum trebuie actionat si ce cantitate poate fi ingerata fara a fi fatala.

Potrivit  WOWbiz.ro , o astfel de procedura apare in celebra nuvela a Agathei Christie, „Cutia cu bomboane de ciocolata”, unde detectivul Hercule Poirot ancheteaza moartea deputatului francez Paul Deroulard.

TOT PE PATUL DE SUFERINȚ Ă! E DE NERECUNOSCUT

Insa in poveste s-a folosit sulfat de atropina gasit in picaturile de ochi ale sotiei deputatului. Totusi, simptomele prezente la victima mentionata nu s-au potrivit cu cele date de ingerarea acestei substante.

Paula Pavel sustine ca sora ei a fost ‘drogata’ in urma cu doua zile, cea care a aruncat bomba conform careia Claudia a fost otravita a fost chiar sora ei, Paula Pavel. Ea o suspecteaza pe Brigitte Sfat, de ‘lucruri necurate’. Cele doua au purtat o discutie in privat.

Paula Pavel sustine ca, dupa eliminare, Claudia Pavel a mers la doctor. Acolo si-ar fi facut mai multe analize. Asa medicii au descoperit ceva ciudat in sangele Claudiei Pavel.

„Claudia când a venit acasă, i-a ieșit la analize că i s-au pus niste chestii în mâncare”, a spus sora lui Cream. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus