Stiri de ultima ora

TRAGEDIA MOMENTULUI! Adevărul despre tentativa de SINUCIDERE a lui Nicolae Guţă!

TRAGEDIA MOMENTULUI! Adevărul despre tentativa de SINUCIDERE a lui Nicolae Guţă!
Monden
Nu întotdeauna succesul înseamnă şi fericire. Dovadă stă chiar manelistul Nicolae Guță pe care mulţi îl invidiază pe faţă. Ei bine, în urmă cu câțiva ani, artistul a dezvăluit că a vrut să își pună capăt zilelor, relatează Știrescu.

„Eu am știut pas cu pas unde se ajunge. Am vrut, dar am renunțat. De multe ori plângeam și îmi spuneam: Fraiere, încă nu e timpul! Nici ei nu i-a fost bine, am înțeles că s-a otrăvit, a vrut să moară, a luat pastile. Dar nu pentru mine, pentru iubirile ei. Ea s-a îndrăgostit imediat, dar nu i-a fost bine și nici nu cred că-i va fi pentru că este un om foarte dificil. Ana este o femeie extraordinată și bilibilantă”, a declarat Nicolae Guță la emisiunea „Poveștiri adevărate”.

ACCIDENT CUMPLIT ÎN SHOWBIZ! MARELE ACTOR A FOST GRAV RĂNIT! ( GALERIE FOTO)

În 2016, a slăbit enorm: „Am avut 104 kilograme și probabil că din cauza supărărilor și viața mea din trecut în neregulă mi-a găsit remediul și alinarea în arta culinară. Știu să fac mâncare și mi-am administrat cam 104 kilograme. Cu așa femeie frumoasă, manierată am slăbit. Mi-aș dori să mănânc ce mănâncă ea și cum mănâncă ea. Deocamdată rezultatul este pe drumul cel bun și aș vrea să îi mulțumesc Cristinei. Când ne-am cunoscut, aveam 104 kilograme și mâncam ca un porc”, declara Nicolae Guță.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus