Stiri - Editia din date de 06-12-2018

Arhiva stiri din data de:
06-12-2018 Stiri de ultima ora din

Top Forbes. Cine sunt şi câţi bani au făcut cel mai bine plătiţi muzicieni în 2018

Monden
Prestigioasa revistă Forbes a întocmit topul artiştilor cu cele mai mari încasări în 2018, cele mai mari venituri depăşind 100 de milioane de dolari.

Astfel, potrivit Forbes , pe prima poziţie în topul artiştilor care au reuşit să aibă cele mai mari încasări în acest an se află formaţia U2. Trupa datorează aceste rezultate succesului înregistrat în timpul turneului mondial aniversar „The Joshua Tree“.

De la 1 iunie 2017 până la 1 iunie 2018, faimosul turneu a adus formaţiei câştiguri brute de 118 milioane de dolari. Sumele colosale câştigate de membrii formaţiei U2 în 2018 includ şi încasările din turneul „Experience + Innocence“.

Pe locul doi se clasează Coldplay, cu venituri de 115, 5 milioane de dolari, majoritatea find obţinute datorită turneului „A Head Full Of Dreams“.Trupa, al cărei solist este fostul soţ al actriţei Gwyneth Paltrow, a efectuat în ultimii doi ani un turneu pe cinci continente, cu încasări totale de peste jumătate de miliard de dolari.

Pe locul trei se află cântăreţul britanic Ed Sheeran, în vârstă de 27 de ani, care a înregistrat câştiguri de 110 milioane de dolari. El este de asemenea cel mai bine plătit muzician solo, potrivit calculelor făcute de Forbes.

Forbes a calculat încasările dintre iunie 2017 şi iunie 2018, fără a ţine cont de onorariile agenţilor, managerilor sau avocaţilor.

Pe locul patru se află Bruno Mars care a reuşit să câştige 100 milioane de dolari, fiind urmat de cântăreaţa Katy Perry, cu venituri de 83 milioane de dolari. Cea din urmă este şi cea mai bine plătită femeie din muzică, urmată îndeaproape de Taylor Swift, cu 80 de milioane de dolari într-un singur an.

Pe locul şapte se clasează Jay-Z, cu 76,5 milioane de dolari, urmat de Guns N’ Roses, cu 71 de milioane de dolari, urmat de Roger Waters, care a înregistrat venituri de 64 de milioane de dolari. 

Rapperul P. Diddy încheie topul zece, cu încasări de 64 de milioane de dolari. Articole similare :
05
dec.
top cine sunt artistii cu cele mai mari incasari in 2018
Economic
Artiștii cu zeci de ani de carieră în spate încă reuşesc să rămână în topul încasărilor. Urmăriți mai jos topul celor mai bine plătiți din 2018 și încasările lor. Ultima...

27
aug.
madonna pe primul loc in topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri potrivit topului forbes
Monden
Madonna, pe primul loc în topul celebrităţilor cu cele mai mari câştiguri potrivit topului Forbes Topul Forbes, dat luni publicității, o clasează pe Madonna drept vedeta cu cele mai mari...

05
dec.
u2 ocupa primul loc in lista forbes a celor mai bine vanduti muzicieni ai anului
Cultura
Trupa irlandeză U2 ocupă primul loc în lista Forbes a celor mai bine vânduţi muzicieni ai anului, în care grupul englez The Rolling Stones s a clasat pe ultimul loc, scrie...

30
dec.
europenii cel mai bine platiti in 2016
International
Trupa One Direction, fotbalistul Cristiano Ronaldo şi cântăreaţa Adele se află pe primele trei locuri în clasamentul europenilor cel mai bine plătiţi în 2016, cu încasări de peste 65 de...

11
dec.
forbes dr dre este cel mai bine platit muzician din 2014 ce vedete urmeaza in top
Actualitate
Câştigurile din 2014 înregistrate de Dr. Dre sunt cele mai mari pe care le a obţinut un muzician vreodată, potrivit Forbes. Pe locul al doilea în topul Forbes s a situat cântăreaţa...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari imobiliare Wagner Invest Evaluari imobiliare Wagner Invest
Evaluari imobiliare
www.wagnerinvest.ro

Ultimele stiri : Monden:
Artilcole stiri grupate pe subiecte