Stiri de ultima ora

Top 5 vedete care s-au razbunat pe fostii iubiti

Top 5 vedete care s-au razbunat pe fostii iubiti
Monden
Fie ca au fost inselate, dezamagite sau ranite de catre partenerii lor, celebritatile nu au stat cu bratele incrucisate si si-au luat revansa in fata  fostilor iubiti. Ouch, fetele astea sunt periculoase!

1. Lady Gaga 

Cantareata s-a razbunat pe unul dintre fostii ei iubiti pentru ca acesta i-a spulberat visul de a deveni celebra. Cantareata i-a demonstrat exact contrariul si acum este cea mai iubita cantareata de muzica pop. “Am avut un  iubit care mi-a spus ca nu voi avea o cariera, nu voi fi nominalizata la Premiile Grammy, nu voi scoate un hit si ca spera sa esuez. I-am raspuns: intr-o zi, cand noi nu vom mai fi un cuplu, tu nu vei putea nici macar sa bei o cafea fara sa auzi o piesa de-a mea la radio”. Se pare ca Gaga a avut dreptate.

2. Lilly Allen 

S-a razbunat pe fostul iubit, DJ Lester Lloyd prin intermediul melodiei “Smile”. La auzirea piesei, Lester si-a povestit versiunea in ziare, insa tot Lilly a avut ultimul cuvant. “El a fost prima mea dragoste si era ceva sacru pentru mine. Nu ma suparam atat de tare daca era unul dintre ceilalti. Nu mi-a placut sa citesc despre relatia mea in ziare. Drept razbunare, m-am culcat cu toti prietenii lui”, isi aminteste Lilly.

3. Paris Hilton

Nick Carter si Paris Hilton au fost candva impreuna, dar relatia lor este un amalgam de ite intortocheate. Ea l-a inselat cu actorul Chad Michael Murray, el s-a razbunat si s-a cuplat cu prietena ei, Ashlee Simpsons. Dar Paris a fost inselata de doua ori, pentru ca, in timp ce iesea cu ea, Chad Michael Murray ii facea vizite si Sofiei Bush. Ce telenovela!
www.mtv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus