Stiri de ultima ora

Thrillerul „Siberia”, premieră INCENDIARĂ la New York! Keanu Reeves: „Am avut multe scene intime cu Ana Ularu” (FOTO, VIDEO)

Thrillerul „Siberia”, premieră INCENDIARĂ la New York! Keanu Reeves: „Am avut multe scene intime cu Ana Ularu” (FOTO, VIDEO)
Monden
Premiera oficială a filmului „ Siberia ”, care a fost produs de Reeves și regizat de Matthew Ross, a avut loc joi seara la News York.

Cei doi actori principali, românca Ana Ularu și Keanu Reeves au fost în centrul atenției pe covorul roșu, sub sutele de blitzuri ale fotografilor, potrivit libertatea.ro.

Astfel, vedetele nu s-au sfiit și și-au adus unul altuia laude pentru performanța din timpul filmărilor.

„Am avut o mulțime de scene extrem de intime și încrederea pe care am avut-o unul în celălalt… și intimitatea pe care a trebuit să o jucăm… Iar frigul, da, a ajutat la intensificarea lucrurilor, ne-a apropiat și mai mult”, a declarat Keanu Reeves .

De asemenea, și Ana Ularu s-a arătat încântată de cum au ieșit scenele dintre cei doi.

„A fost unul dintre momentele în care simți că ți-ai înțeles personajul și că te descurci atât de bine cu partenerul tău, pentru că simți că există o sincronicitate și o telepatie între voi și totul funcționează foarte bine", a zis actrița româncă în fața jurnaliștilor.

Până și regizorul Matthew Ross a apreciat energia de care a debordat românca în timpul filmărilor.

„Ana a adus acestui proiect o pasiune și o energie absolută și foarte puternică. A lucra cu ea este o experiență de vis“, a susținut Ross.

Filmul spune povestea unui comerciant american de diamante care călătorește la St. Petersburg pentru vânzarea unor diamante albastre rare, de origine îndoielnică. Afacerea începe să se prăbușească, iar acesta pleacă în Siberia în căutarea partenerului său, dispărut în mod inexplicabil. Aici se îndrăgostește brusc de Katya ( Ana Ularu ), proprietara unei cafenele. Pasiunea și iubirea dintre ei devin din ce în ce mai intense, pe măsură ce lucrurile din lumea înșelătoare a comerțului cu diamante se complică. Lucas și Katya caută cu disperare o cale de scăpare dintr-o lume fără ieșire.

Momentan, nu a fost stabilită vreo premieră în România, însă sigur va fi una din moment ce românca Ana Ularu participă în acest film.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus