Stiri de ultima ora

"Thor: Întunericul", lider în box office-ul nord-american - TRAILER

Thor: Întunericul, lider în box office-ul nord-american - TRAILER
Monden
Filmul "Thor: Întunericul", cu Chris Hemsworth şi Natalie Portman în rolurile principale, s-a situat pe primul loc în box-office-ul nord-american, pentru al doilea weekend consecutiv, cu încasări de 38,45 milioane de dolari, informează boxofficemojo.com. Producţia este pe primul loc şi în România, cu încasări de peste 1.300.000 de lei în ultima săptămână, potrivit Cinemagia.

Filmul fantasy, regizat de Alan Taylor ("Urzeala tronurilor", 2011), este continuarea lungmetrajului "Thor" din 2011, care prezintă aventurile fiului regelui Odin, inspirate din revistele de benzi desenate din seria Marvel Comics. După evenimentele din "Thor", zeul luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos, însă o străveche rasă, în frunte cu răzbunătorul Malekith, se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric.

Comedia romantică "The Best Man Holiday", regizată de Malcolm D. Lee, a debutat direct pe locul al doilea, cu încasări neaşteptat de mari, 30,5 milioane de dolari. Filmul, care a avut un buget de 17 milioane de dolari, cu Morris Chestnut şi Taye Diggins în rolurile principale, prezintă întâlnirea dintre foşti colegi de facultate în timpul vacanţei de Crăciun, în timpul căreia se reaprind vechi rivalităţi şi poveşti de dragoste.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus