Stiri de ultima ora

The Vampire Diaries: cine este actrita care a pierdut in fata Ninei Dobrev unul dintre cele mai iubite roluri

The Vampire Diaries: cine este actrita care a pierdut in fata Ninei Dobrev unul dintre cele mai iubite roluri
Monden
In prezent, fanii celebrului serial nu si-ar putea imagina pe nimeni mai bun in rolul Elenei Gilbert decat pe Nina Dobrev. Pana sa ajunga insa sa intruchipeze doua dintre cele mai iubite personaje de serial ale ultimilor ani, Elena si Katherine Pierce, si sa devina faimoasa in intreaga lume, Nina a trecut printr-un proces riguros de selectie.

Impreuna cu mii de alte aspirante, Dobrev a venit timp de mai multe saptamani la auditii, citind diverse parti ale scenariului in fata directorului de casting si a producatorilor.

Nina a fost prima actrita aleasa, desi aceasta veste a infuriat fanii cartilor "The Vampire Diaries". Motivul este unul simplu: in carte personajul interpretat de ea, Elena, era o fata blonda. Se pare insa ca talentul actoricesc i-a convins pe producatori sa o aleaga pe ea in defavoarea sutelor de blonde care si-au incercat si ele norocul.

Nu multi stiu ca una dintre cele mai cunoscute aspirante la acest rol a fost nimeni alta decat Ashlee Simpson, sora cantaretei Jessica Simpson. De altfel, producatorii serialului erau cat pe ce sa ii ofere ei rolul. Printr-un noroc, au decis sa se uite a doua oara la auditia Ninei si au decis ca frumusetea originara din Bulgaria e actrita potrivita.
procinema.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus