Stiri de ultima ora

The Temper Trap din Australia concertează pe 21 februarie la Bucureşti: care sunt preţurile biletelor VIDEO

The Temper Trap din Australia concertează pe 21 februarie la Bucureşti: care sunt preţurile biletelor VIDEO
Monden
Australienii de la The Temper Trap susţin primul lor concert în România pe 21 februarie 2017, în Fratelli Studios din Bucureşti (str. Glodeni 1-3). Trupa se află în plin turneu de promovare a noului lor album, „Thick as Thieves“, lansat în 2016. Biletele s-au pus deja în vânzare în avans prin reţeaua www.iabilet.ro.

Pe lângă Bucureşti, turneul internaţional The Temper Trap cuprinde alte oraşe mari precum Melbourne, Londra, Berlin, Viena, Milano, Paris, Lisabona şi Cape Town. „Sweet Disposition“, piesa cu care trupa s-a lansat în 2009 şi care-a propulsat-o în topurile mondiale, a strâns până în prezent peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Temper Trap au cântat în deschiderea turneelor internaţionale Coldplay şi Rolling Stones, au fost prezenţi la mari festivaluri precum Glastonbury, Lollapalooza şi Coachella, şi au fost nominalizaţi în 2011 la prestigioasele BRIT Awards pentru „Cel mai bun artist nou internaţional“.

Înfiinţaţi în 2005 la Melbourne, în Australia, şi stabiliţi ulterior în Regatul Unit, The Temper Trap se află acum în turneul de promovare al celui mai nou album, „Thick as Thieves“. Lansat în 2016 şi ocupând locul 1 în topul australian ARIA în săptămâna lansării, noul album este o piatră de hotar pentru formaţie, marcând revenirea la un sound axat pe chitară în care se menţin, totuşi, elemente ale experimentelor sonore de până acum.

Nu rataţi aşadar ocazia de a-i asculta în premieră pe The Temper Trap în România! Concertul va avea loc marţi, 21 februarie, la Fratelli Studios din Bucureşti. Biletele pentru concert pot fi comandate online pe www.iabilet.ro. De asemenea, biletele sunt puse în vânzare şi în cadrul agenţiilor Perfect Tour, dar pot fi achiziţionate şi de la Cafe Deko, Club Vintage, Berăria H, Hard Rock Cafe, Club Quantic, standul de bilete de la staţia de metrou Unirii 1 (lânga casa de bilete Metrorex), din magazinele Muzica, Uman, Senia, IQ BOX şi Say Shop. Preţurile variază între 140 şi 210 lei. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus