Stiri de ultima ora

Te trimitem la un film de Oscar: intra in concurs si poti castiga invitatii la filmul August: Osage County

Te trimitem la un film de Oscar: intra in concurs si poti castiga invitatii la filmul August: Osage County
Monden
In intervalul 20 ianuarie 2014 – 24 ianuarie 2014, vizitatorii site-ului www.procinema.ro au sansa sa castige o invitatie tripa la filmul August:Osage County/ Tinutul din mijlocul verii pentru primul loc si o invitatie dubla la acelasi film, pentru locul al doilea.

 

Castigatorii vor fi selectati dintre cei care dau raspund corecta la intrebarea concursului de mai jos. Concursul se desfasoara la nivel national. Castigatorii vor fi anuntati pe 24 ianuarie 2014, pe site-ului www.procinema.ro.

 

Meryl Streep a primit a 18-a nominalizare la Oscar pentru rolul din August: Osage County, iar Julia Roberts este nominalizata la Oscar pentru rol secundar.

August: Osage County este o adaptare a piesei de teatru cu acelati titlu, pentru care scriitoarea Tracy Letts a castigat atat premiul Tony pe Broadway, cat si premiul Pulitzer. Filmul este povestea dulce-amaruie a disfunctionalei familii Weston din Oklahoma, Meryl Streep portretizand-o pe Violet, o mama dependenta de pastile, Julia Roberts e fiica ei cea mare Barbara, o profesoara exagerat de sensibila, al carei sot instrainat a avut o aventura cu o studenta, iar sora ei Karen (Juliette Lewis) este logodita cu un barbat complet lipsit de valoare, dar refuza sa accepte realitatea si se complace intr-o iluzie.
procinema.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus