Stiri de ultima ora

Tatăl lui Meghan Markle, critici dure la adresa fiicei: „Se pare că 3 milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu sunt suficiente pentru ea” (VIDEO)

Tatăl lui Meghan Markle, critici dure la adresa fiicei: „Se pare că 3 milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu sunt suficiente pentru ea” (VIDEO)
Monden
Thomas Markle , tatăl lui Meghan, nu ratează nicio ocazie de a intra în atenția presei, notează B1 TV. Bărbatul, care a cerut bani tabloidelor pentru a face publice detalii din viața fiicei sale, spune acum că este „dezamăgit ” de decizia lui Meghan și a lui Harry de a renunța la titlurile regale și îi acuză pe cei doi că transformă Casa Regală într-un supermarket. Totul, pentru bani, susține Thomas Markle .

„Este dezamăgitor pentru mine, este dezamăgitor pentru că ea, de fapt, a trăit visul oricărei fete. Orice tânără își dorește să fie prințesă, iar ea a obținut asta, iar acum renunță la tot, din câte se pare, renunță pentru bani. Se pare că trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu sunt suficiente pentru ea.

Este jenant pentru mine. Când s-au căsătorit și-au asumat anumite obligații, iar obligația era să facă parte din Casa Regală, să reprezinte Casa Regală și ar fi o prostie din partea lor să nu facă acest lucru”, a declarat Thomas Markle .

IONUŢ DOLĂNESCU

Meghan Markle şi Prinţul Harry renunţă la titlurile de Altete Regale , nu vor mai primi fonduri publice şi nici nu o vor mai reprezenta pe regina Elisabeta a II-a, se arăta într-un comunicat al Casei Regale britanice, de sâmbătă seară. (Detalii AICI )
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus