Stiri - Editia din date de 21-12-2013

Arhiva stiri din data de:
21-12-2013 Stiri de ultima ora din

Sylvester Stallone se foloseşte de personajul Rambo pentru a-i speria pe iubiţii fiicelor sale

Monden
Actorul american Sylvester Stallone a dezvăluit în emisiunea de televiziune prezentată de Jay Leno că obişnuieşte să se folosească de aspectul fioros al mercenarului Rambo, un personaj pe care l-a jucat în patru filme de acţiune, pentru a-i speria pe potenţialii iubiţi ai  fiicelor sale.

Potrivit dailymail.co.uk, starul francizei "Rocky" a dezvăluit, joi, în emisiunea "The Tonight Show" prezentată de Jay Leno că se foloseşte de un alt personaj celebru din filmografia sa, Rambo, pentru a se asigura că băieţii care vor să devină iubiţii fiicelor sale se vor purta frumos cu acestea.

Celebrul actor, în vârstă de 67 de ani, are trei fiice - Sophia, în vârstă de 16 ani, Sistine, în vârstă de 15 ani şi Scarlet, în vârstă de 11 ani.

Cu ocazia acestui interviu, starul american a spus: "Mă duc să le deschid când sună la uşă, purtând pe cap o bentiţă şi un cuţit de măcelar în mână. Apoi le spun: «Voi veni după tine. Dacă le atingi, îl atingi pe Rambo!»".

Mărturisind că este foarte protector cu cele trei fiice ale sale - pe care le are cu soţia sa, Jennifer Flavin -, Sylvester Stallone i-a dezvăluit, totodată, lui Jay Leno că are şi o glumă preferată pe care îi place să o spună fiicelor sale atunci când ele îi pun întrebări despre regulile întâlnirilor cu băieţii.

Actorul spune că singura întâlnire acceptabilă în casa lui este aceea cu un fruct: "Vrei o întâlnire? Ce zice de o întâlnire cu o prună?".

Rambo, personajul interpretat de Sylvester Stallone în patru lungmetraje, lansate pe parcursul a peste două decenii, este un mercenar extrem de bine înarmat, ce poate fi recunoscut imediat datorită musculaturii sale impresionante şi a unei bentiţe pe care o poartă pe cap.

Sylvester Stallone a devenit celebru cu un alt personaj, acela din franciza "Rocky", şi va interpreta din noul rolul unui boxer care încearcă să revină în ring, în filmul "Grudge Match".

În acest film, ce va fi lansat în Statele Unite ale Americii pe 25 decembrie, Sylvester Stallone va urca în ring împotriva unui alt actor celebru, Robert De Niro, care va interpreta tot un pugilist în vârstă. Filmul "Taurul furios", cu Robert De Niro în rolul principal, este un alt lungmetraj devenit clasic în universul peliculelor despre boxul profesionist.Articole similare :
21
dec.
cum ii sperie sylvester stallone pe iubitii fiicelor sale
Actualitate
Potrivit dailymail.co.uk , starul francizei Rocky a dezvăluit, joi, în emisiunea The Tonight Show prezentată de Jay Leno că se foloseşte de un alt personaj celebru din filmografia sa, Rambo,...

19
iun.
foto cum arata sistine stallone fiica lui sylvester stallone
Actualitate
Sistine Stallone, fiica lui Sylvester Stallone, a participat recent la show ul Métiers d Art, organizat de Chanel, scrie Business Magazin. FOTO Cum arată Sistine Stallone, fiica lui Sylvester Stallone Sylvester...

11
feb.
sistine fiica lui sylvester stallone pe coperta revistei teen vogue
Monden
Sistine Stallone, fiica în vârstă de 16 ani a actorului Sylvester Stallone cu soţia sa, Jennifer Falvin, apare pe coperta numărului pentru luna martie a revistei americane Teen Vogue, informează...

13
ian.
sylvester stallone se intoarce la rocky intr un nou film
Actualitate
Stallone, în vârstă de 67 de ani, a dezvăluit că, în acest spin off, Rocky îl va antrena pe nepotul faimosului său adversar şi prieten Apollo Creed interpretat în cele...

11
ian.
sylvester stallone a renuntat la sesiunile dure de antrenament din sala de forta
Monden
Actorul american Sylvester Stallone a declarat într un interviu recent că a renunţat la sesiunile dure de antrenament din sala de forţă, informează contactmusic . Musculosul star hollywoodian a devenit celebru la...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari imobiliare Wagner Invest Evaluari imobiliare Wagner Invest
Evaluari imobiliare
www.wagnerinvest.ro

Ultimele stiri : Monden:
Artilcole stiri grupate pe subiecte