Stiri de ultima ora

Surpriză la Asia Express, sezonul 4: Uite cine vine direct de la Puterea Dragostei! (FOTO) |

Surpriză la Asia Express, sezonul 4: Uite cine vine direct de la Puterea Dragostei! (FOTO) |
Monden
Chiar dacă abia în toamnă va începe sezonul patru al reality-showului „Asia Express”, fanii nu mai au răbdare şi vor să afle cine vor fi concurenţii. Recent, Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram că s-ar putea să participe la emisiunea de pe Antena 1.

Dezvăluirea i-a pus pe jar pe admiratorii cântăreţului, care abia așteaptă să-l vadă în competiția de pe Antena 1: „Ar fi tare Jador la Asia Express”, a scris un fan.

Cine va mai concura în sezonul 4 la „Asia Express”

Zilele acestea fost dezvăluită şi prima echipă propusă pentru „Asia Express”, sezonul 4. Potrivit lui Dan Capatos una dintre echipele care va merge în competiția „Asia Express” va fi formată din Cătălin Bordea și Livia, soția lui.

Prezentatorul TV a dezvăluit că cei doi au primit o ofertă din partea producătorilor emisiunii.

Cătălin Bordea a mărturisit însă că se teme să accepte această provocare. Pe de altă parte, Livia își dorește foarte mult să aibă parte de experienţa şi trăirile show-lui turnat în Asia.

O altă echipă concurentă la Asia Express 4 ar putea fi  Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Vlad Gherman. Cele două vedete extrem de îndrăgite de public, s-ar afla în discuții avansate cu producătorii emisiunii și ar fi extrem de încântați de propunerea primită, potrivit impact.ro .

Pandemia poate da filmările peste cap

Conform calendarului, filmările ar trebui să înceapă în luna octombrie a acestui an. Din cauza pandemiei de Coronavirus însă, producătorii de la Asia Express au mari dificultăți în a se decide cum să abordeze următorul sezon, care riscă să nu mai poată fi filmate în străinătate.

„Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. Și anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon începe să se lucreze la următorul sezon”, a declarat Mona Segall, producătorul general al emisiunii „Asia Express”.

Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate”, a mai spus producătorul „Asia Express”.

Cine a câştigat „Asia Express” până acum

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat „Asia Express” sezonul 3, care s-a filmat în Filipine și Taiwan, după ce au reușit să își demonstreze forța și să devină treptat echipa preferată a telespectatorilor.

Al doilea sezon Asia Express, filmat în India și Sri Lanka, a fost câștigat de CRBL și Oase. 

Primul sezon, câștigat de Ana Baniciu și Raluka, a fost filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus