Stiri de ultima ora

SUA: Fiica cea mare a cuplului Barack și Michelle Obama va studia la Harvard, la fel ca părinții săi

SUA: Fiica cea mare a cuplului Barack și Michelle Obama va studia la Harvard, la fel ca părinții săi
Monden
Fiica cea mare a cuplului Barack și Michelle Obama, Malia, va studia, la fel ca părinții săi, la prestigioasa universitate americană Harvard, a anunțat duminică prima doamnă a SUA, potrivit AFP.

Malia Obama, în vârstă de 17 ani, va urma un an sabatic înainte de a-și începe studiile în toamna lui 2017 la celebra universitate din Cambridge, în statul Massachusetts (nord-est).

Părinții săi sunt absolvenți în Drept ai aceleiași universități.

"Președintele și doamna Obama au anunțat astăzi că fiica lor Malia va intra la Universitatea Harvard în toamna lui 2017, în promoția 2021. Malia va lua un an sabatic înainte de a-și începe studiile", a scris biroul de presă al primei doamne într-un comunicat.

Președintele Obama a vorbit întotdeauna cu emoție despre plecarea fiicelor sale din căminul familial. Gândul că Malia va pleca în curând la universitate îl face deseori să plângă, a mărturisit el în urmă cu un an.

Obama a reafirmat sâmbătă seară, la dineul anual pentru corespondenții de presă de la Casa Albă, că familia sa și el însuși vor mai rămâne câțiva ani la Washington după plecarea sa de la Casa Albă în ianuarie, pentru ca fiica sa cea mică, Sasha, să își poată termina liceul.

Malia și Sasha (14 ani) studiază în prezent la Sidwell Friends School, o școală privată din Washington.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus